Flat Micro: Flad lyd fra Philips

Flat Micro: Flad lyd fra Philips

Share

Flat Micro er navnet på Philips nye væg-højttalere, der spiller hi-fi-lyd fra et hav af kilder

I spidsen for de tre modeller i Flat Micro-serien er BTB2470, som har DAB- og FM-radio, CD-afspiller, Bluetooth og USB – de to øvrige modeller er henholdsvis uden DAB og uden DAB og Bluetooth.

Det er muligt at parre tre enheder med anlægget via Multipair, så du kan afspille fra flere af dine egne enheder eller lade vennerne komme til med deres musik.

Med 20 watt RMS og basreflekshøjtalere kan den lille enhed levere lyd til at fylde de fleste rum.

CD-afspilleren læser MP3-CD, CD og CD-R/RW, og der er også mulighed for at afspille musik via USB Direct eller koble din bærbare medieafspiller på med MP3 Link. Med digital lydkontrol kan du vælge mellem fem indstillinger, der optimerer frekvensområderne for forskellige musikgenrer.

20 radiostationer kan forudindstilles, og der er fjernbetjening til at styre anlægget. Det flade anlæg er 10,7 cm dybt, 46,5 cm bredt og 23,3 cm højt og kan stå på et bord eller hylde eller monteres på væggen:

Philips BTB2470 har en vejledende pris på 1.899 kroner, mens de mindre modeller i Flat Micro-serien, BTM2460 og MCM2450, sælges for 1.499 kroner og 1.399 kroner.

Philips BTB2470.

Philips BTB2470.

Del denne