Flad trådløs lyd

Flad trådløs lyd

Share

Creative er kendt for god lyd, og vi har før testet trådløs lyd af meget høj kvalitet fra dem. Desværre er det ikke tilfældet med Inspire S2 Wireless

Vi har efterhånden lært, at bare fordi et højttalersæt er klejnt, behøver det ikke betyde, at lyden er dårlig. Så selvom størrelsen på Inspire S2 Wireless fra Creative ikke var noget at skrive hjem om, beholdt vi lidt af vores begejstring. For Creative leverer normalt produkter af høj kvalitet og med rigtig god lyd.

Som navnet antyder, er dette højttalersystem et trådløst system, så det er muligt at sætte højttalerne op, hvor du lyster og streame musikken trådløst fra computer til højttalere.

Sættet er et 2.1 sæt, og det virker som en god ide, at kunne afspille musikken et sted og lytte til den et andet. Nu er der så lige den lille hurdle, at musikken streames mellem computeren og højttalersættet via en bluetooth-forbindelse. Det sætter en automatisk grænse på omkring 10 meter, og går du ind i et andet rum, bliver afstanden markant kortere.

Se også:  Test: Overflod af muligheder

Samtidig er bluetooth ikke nødvendigvis kendt for at være god til at transmittere musik. Men de nye bluetooth-standarder understøtter specifikt musikoverførsel, så vi havde stadig vores forhåbninger intakte.

Alt, vi skulle gøre for at sætte systemet op, var at forbinde den ene satellit til subwooferenheden, den anden var fast monteret, og sætte strøm til. Herefter skulle der sættes en usb-dongle i vores pc, og så var vi ellers klar til at lytte til musik.

Der var da heller ingen problemer i at få det til at virke. Systemet forbinder sig automatisk til computeren, og når du går i gang med at afspille musik, kommer lyden ud af Inspire S2 Wireless.

Se også:  Gaming-højttalere med indbygget lydkort

Ingen fornøjelse

Men den lyd, der kom ud af højttalerne, levede ikke op til den vanlige standard fra Creative. Det første stykke musik, vi spillede, var klassisk musik, og her synes vi, at lyden var ok, men heller ikke mere.

Da vi gik i gang med at spille musik som rock, jazz og lignende, gik det galt. Musikken var flad og ikke noget, der var specielt imponerende. Ved flere tilfælde tænkte vi, at det ville lyde næsten lige så godt, hvis vi afspillede fra vores bærbare via de interne højttalere.

Inspire S2 Wireless
  • Funktionalitet
  • Pris

Alt om DATA siger

Tanken bag dette højttalersystem er fin nok. Men
lyden er bare ikke op til par. Creatives vanlige standard er blevet markant
lavere og at give over 1.000 kroner for trådløs lyd i denne kvalitet er
virkelig overkill

2
Brugerbedømmelse 0 (0 stemmer)
Sender
Her er den bedste dagspris på:
DJI Inspire 2 priser
Del denne