Home » Test » Fjernbetjeningen til det hele
Fjernbetjeningen til det hele

Fjernbetjeningen til det hele

Share

Universalfjernbetjeningen er ingen nyhed – men de nyeste modeller er blevet lettere at bruge. Ikke mindst fordi de kan sættes op via din computer.

Bordet er fyldt med fjernbetjeninger. En til tv, en til Blu-ray, en til sat-modtageren og måske en til surround-anlægget.

Man kan hurtigt blive forvirret, og vi er nok flere, der har prøvet at trykke ekstra hårdt og lettere irriteret på knappen til tv’et og finde ud af, at det er den til videoen, vi sidder med i hånden!

Løsningen er en universalfjernbetjening. Den kan i teorien styre alle apparater med nogle få klik. Ulempen ved dem har dog ofte været, at de krævede en masse indtastning for hvert apparat, de skulle kodes til.

Nogle skulle du endda holde den gamle fjernbetjening ”hoved mod hoved” til universal-remoten, så den kunne lære koderne.

Det kan du stadig være udsat for – også i denne Philips Prestigo SRU-6006, men det er sjældent. Det skyldes blandet andet, at den dels har et LCD-display, hvor du kan indtaste og måske finde det apparat, du vil styre.

Se også:  Her er det første tv med smart lydplatform

Men ikke mindst fordi den kan tilsluttes din computer, hvor du via en meget let guide kan finde frem til de enkelte apparater.

Først finder du type (tv, video osv.), mærke (Panasonic, Philips eller andre) og til sidst hvilket apparat, der er tale om – typisk modelnummer.

Kan du ikke finde præcist dit apparat, vil du i mange tilfælde kunne vælge et tilsvarende apparat, og du vil kunne styre det alligevel, så længe der er tale om samme fabrikant.

For grundliggende skal universalfjernbetjeningen vide, hvilken producent, hvilken type (tv, dvd osv.) og modelnummer for at kunne styre det.

[pt id=’2011531′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Via uhyre lette menuer bliver du guidet trin-for-trin til du har indstillet fjernbetjeningen til det apparat du vil styre”‘]

Via uhyre lette menuer bliver du guidet trin-for-trin, til du har indstillet fjernbetjeningen til det apparat, du vil styre

Hver producent har en kode, som bliver sendt ud med signalet, så alle apparater der bliver ”ramt”, kan identificere, om det er til dem eller et andet apparat.

Se også:  Prisvenlige touch-skærme til ethvert formål

Philips fjernbetjeningen er lidt stor og har en del knapper, men heldigvis kan du læse, hvilket apparat du vælger via et lille 1,5” cm display. Her finder du også en knap, som kan give dig hjælp via tekst på displayet. Ganske smart!

Som andre universalfjernbetjeninger slipper du ikke for at skulle skifte mellem, hvilket apparat du vil styre, og det kræver lidt tilvænning, men sker hurtigt via knapper ved displayet.

Prestigo er med en pris på 400 kroner blandt de billige på markedet, men kan meget af det, de bedste også kan.

I daglig brug er den på højde med konkurrenterne, men opsætningen via computer gør en ellers kompliceret proces noget mere enkel.

DATATID MENER:

Philips leverer høj klasse til fin pris. Vi giver den en klar anbefaling.


<a href="http://www.datatid.dk/tags/Philips" title="Mere indhold om Philips">Philips</a> Prestigo SRU-6006
  • Pris
3
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Philips
universalfjernbetjening

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S