Home » Software » Fjern uønskede elementer i videoer
Fjern uønskede elementer i videoer

Fjern uønskede elementer i videoer

Share

I flere år har Photoshop-brugere kunne fjerne uønskede elementer i fotos uden at efterlade spor. Nu annoncerer Adobe, at den kendte content-aware-fill funktion, der bruger kunstig intelligens, også kan fjerne uønskede elementer i videoindhold og automatisk udfylde baggrunden. Det er en af flere nye funktioner i Adobe Creative Cloud, der annonceres ved den årlige NAB-konference

Billedbehandlingsprogrammet Photoshop CC har længe tilbudt funktionen Content-Aware Fill, som kan fjerne uønskede elementer fra billeder. Forud for The National Association of Broadcasting-konferencen (NAB) annoncerer Adobe nu, at Content-Aware Fill også bliver tilgængelig til video i After Effects.

Den langsommelige proces med at fjerne uønskede visuelle elementer såsom skilte, logoer, boomstænger eller sågar mennesker bliver automatiseret ved hjælp af Adobe Sensei, der er Adobe AI- og maskinlæringsteknologi.

Se hvordan det fungerer i denne video:

”Det er en gylden tid for videomediet på tværs af både film, streamingtjenester, TV-produktion og digital marketing. Forbrugerne stiller store krav til indholdsproduktion og samtidig er deadlines på produktionerne blevet kortere. De nye funktioner, Adobe nu annoncerer, betyder, at videofagfolk sparer mange timers arbejde med kedelige opgaver og i stedet kan koncentrere sig om de sjove dele af redigeringsarbejdet,” siger Max Hagelstam, der er nordisk video-specialist hos Adobe.

Se også:  Grafik er ikke kun Adobe – erfaren aktør fornyr sig stadig
Flere nyheder

Udover den nye Content-Aware Fill funktion til video annoncerer Adobe også en række andre nyheder, der gør det muligt at:

Organisere idéer og opgaver i Premiere Pro: Brug Freeform Project-panelet i Premiere Pro til at organisere dine medier visuelt og til at samle dine produktionsopgaver, idéer, montage klip mv.

Sikre konsistens og præcision med Ruler og Guides: Velkendte designredskaber fra Adobe kan bruges inde i Premiere Pro, hvilket gør det lettere at tilpasse titler, animere effekter osv. Det er med til at sikre konsistens på tværs af dine forskellige leverancer.

Finpudse lyden let og effektivt med Punch og Roll i Audition: Denne nye funktion giver mere effektive workflows, når du bruger Waveform og Multrack til optagelser, fx voice-over og indtaling af lydbøger.

Se også:  Stor Adobe-opdatering: Nye værktøjer til videoredigering

Lave lydmix med kunstig intelligens: Ved hjælp af Adobe Sensei giver Auto Ducking nu mulighed for at lave dynamiske tilpasninger af baggrundslyd og dialog. For at bevare den kreative kontrol kan du selvfølgelig stadig finjustere lydmixet manuelt.

Tilføje visuel variation: Adobe Stock tilbyder nu en omfattende samling af 10 millioner professionelle kuraterede, royalty-fri HD- og 4K-videooptagelser og Motion Graphics-skabeloner, som du kan bruge til redaktionelt indhold, etablering af skud eller til at fylde huller i et projekt.

De nye funktioner i Adobe Creative Cloud er tilgængelige med den seneste version af Creative Cloud.

 


TAGS
adobe
videoredigering

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S