Home » Byg selv » Fix dine gadgets
Fix dine gadgets

Fix dine gadgets

Share

Suguru er en selvklæbende og selvhærdende gummimasse, som kan øge levetiden for dine gadgets

Elektronik og gadgets bruges nærmest 24/7, og det slider. Ledninger knækker, skærme får skrammer og nogen gange ender det rigtig galt, hvis kameraet eller den nye iPhone tabes på gulvet.

Med Sugru kan du beskytte eksempelvis din mobil ved at påfører gummimassen i hjørnerne, reparere dit gamle USB-stik eller lave dit computer- og mobilstik hvis ledningen er gået i stykker. Du kan også lave personlige greb til dine ski- eller vandrestave så de passer perfekt til dig.

[pt id=’2027859′ size=’large’ link=’file’]

 

”Jeg voksede op på en gård, hvor det var oplagt selv at lave det der gik i stykker i stedet for at gå ud og købe nye ting. Min vision er at inspirere folk til at reparere eller forbedre deres ting i stedet for at smide dem væk”, siger opfinder og grundlægger af Sugru, Jane Ni Dhulchaointigh – nomineret til Ernest & Youngs pris som Årets Entreprenør 2013.

Sugru er en patenteret silikoneteknologi, der fungerer som modellervoks eller ler. Du kan forme det som du ønsker, og sætte det fast hvor du vil, da det binder til næsten alle materialer. Efter 24 timer får det sin faste form og det bliver en holdbar silikonegummi med unikke egenskaber.

Sugru er vandtæt og kan vaskes i opvaskemaskinen, samtidig med det tåler fra -50 °C og op til +180 °C. Materialet er modstandsdygtig overfor UV og elektrisk isolerende.

Da Sugru blev lanceret i Storbritannien i 2010, endte innovationen direkte på 22. pladsen på TIME Magazines top ti liste over verdens 50 bedste opfindelser. Samme år kom Apples iPad på 34. pladsen.

Suguru kan købes fra www.sugru.com samt www. sugrushop.dk/sugru og koster 117,60 kroner for en pakke med 8 stk. inkl. levering.


TAGS
reparation
Suguru

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S