Home » Wearable » Fitnessure [STORTEST]: Få kontrol med formen
Fitnessure [STORTEST]: Få kontrol med formen

Fitnessure [STORTEST]: Få kontrol med formen

Share

Det er sommer; det er på tide at komme i form. Med et fitnessur kan du få styr på, om dine anstrengelser batter noget. Men hvilket ur er bedst?

Nu er det forår, og det gælder om igen at få strammet musklerne op og få skubbet konditallet i vejret. Men gør du fremskridt? Et fitnessur kan give dig svaret. Fitnessurene har imidlertid fået hård konkurrence. Smarturene bliver bedre og bedre til at registrere din træning. Der er blevet færre grunde til at købe et dedikeret fitnessur.

Men alligevel: Fitnessuret er også begyndt at tage nogle af mobiltelefonens kommunikationsfunktioner ind. Og stadig appellerer det som “den rene vare”, hvor der er fokus på din træning og ikke alt mulig andet. Her tester vi seks populære trackere til håndleddet. Som du ser, giver prisen ikke altid en sikker indikation af produktets kvalitet.

1 Xiaomi Mi Band 2

Selvom der mangler en indbygget GPS, og båndet fra Xiaomi føles noget billigt sammenlignet med konkurren-terne, er dette ur attraktivt. Ikke mindst på grund af prisen. Ydelsen er forbavsende god. Skærmen viser tid, kalorier, trin og hjerterytme, men står ikke så skarpt som eksempelvis testens Samsung.

Se også:  Fitbit Ace 2 [TEST]: Prisvenligt aktivitetsur til små tech-entusiaster

Uret er også godt i sengen, hvor det tjekker søvnrytmen præcist. Trin- og hjerteregistrereingen er dig mindre præcis. Og en opgivet batteri-tid på 20 dage er lovende.

Vurdering: 3/5 stjerner

Pris: 400 kr.

2 Samsung Gear Fit2 Pro

Hvordan du end bevæger dig eller slapper af, vil Samsungs vandtætte søvn- og fitnesstracker registrere det hele. Det er et futuristisk ur med et Super Amoled-display, som kan tilpasses. Der er understøttelse af offline-Spotify og adgang til forskellige fitnessapps. Batteriet holdt i to dage (ni timer med GPS).

Overvågningen af hjerterytme var eneste svaghed: Uret er bedre til lejlighedsvis træning end intervaltræning. Den automatiske aktivitetstracking er dog fremragende.

Se også:  Etisk Råd advarer: Dine sundhedsdata misbruges og sælges videre

Vurdering: 4/5 stjerner

Pris: 1600 kr.

TAGS
fitness-ur
Wearable

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S