Home » Wearable » Fitness-ure [TEST]: Fede fitness-trackere
Fitness-ure [TEST]: Fede fitness-trackere

Fitness-ure [TEST]: Fede fitness-trackere

Share

Nu skal du ud i det friske efterår og få konditallet sat i vejret. Her er seks aktuelle fitness-ure, der gør det hele lidt sjovere og giver dig vished om dine fremskridt

Bedre vejr får mange af os til at forsøge at komme (tilbage) i form, hvad enten det handler om at tabe sig, føle sig sundere eller måske bare bevise, at vi virkelig kan gennemføre en halv maraton, hvis vi vil.

Kommer du op af sofaen og arbejder mod et femkilometersløb, skal du have lidt hjælp til at gøre tingene rigtigt.

Udvalget her af fitness-armbånd spænder fra de helt basale trackers, der kan fortælle, om du går en tilpas lang daglig distance, til løbe-ure, som kan rådgive på professionelt niveau. Det vigtigste er, at de alle er gode for dig, som lige er begyndt, selv om nogle af dem er mere fremtidssikrede end andre.

Tjek vores bud her og find det ur, der passer dig bedst.

1 Fitbit Ionic

Med musiklagring, sporing af workout, indbygget GPS og pulsmåling er dette ur det mest komplette, som Fitbit har lavet, men stadig med firmaets brugervenlige tilgang. Du får også skridtmåler, afstandsmåling, antal forbrændte kalorier osv. Dertil kommer masser af muligheder, herunder coaching, for at løfte din træning op på et lidt højere niveau. Det er også et smart-ur, men kun på basalt niveau. Irriterende nok er hjertefrekvensmåleren ukorrekt ved lavere hastigheder (fungerer fint ved højere). Batteriet holder fire dage.

Se også:  Fitness-ure gør patienter bekymrede
Fitbit Ionic
3.5

Summary

Set til 1699 kr.

Sending
User Review
( votes)

2 Fitbit Charge 3

Et af de mest enkle fitnessarmbånd (snarere end et ur). Det holder øje med dyb og let søvn, skridt, afstand, kalorier og puls og registrerer automatisk, når du begynder på en mere seriøs øvelse. Du behøver derfor ikke oplyse, om du lunter en tur eller hamrer derudad. Fitbits godt præsenterede apps og omfattende økosystem betyder, at du kan bruge det som grundlag for et samlet fitness- og diætprogram. Manglen på GPS vil på sigt være et minus for løbere, men med skjulte funktioner som VO2 Max, kan det stadig en del.

Se også:  Huawei klar med nye smartwatches - her er Watch GT2 Pro og Watch Fit
Fitbit Charge 3
4.5

Summary

Set til 999 kr.

3 Garmin Forerunner 645

Dette er et ret så seriøst sportsur, men med funktioner der går fra simpel fitnessmåling til rådgivning på maratonniveau. Det er perfekt, hvis du mener, at du med tiden bliver mere til løb og cykling. Der er skridt- og trappemåling og håndledsbaseret pulsmåling. Forerunner 645 laver også løbespecifikke målinger og måler din form, så det kan give råd om optimal hviletid. Det er let og solidt, nemt at bruge, har en klar skærm og ser godt ud. Selv med alle funktioner i gang, er batterilevetiden syv dage. Testens bedste, men også ret dyrt.

Garmin Forerunner 645
4.5

Summary

Set til 2600 kr.

TAGS
fitness tracker
fitness-ur
sports-gaget

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S