Home » Wearable » Fitbit klar med luksus-armbånd, der måler aktivitet, søvn og stress
Fitbit klar med luksus-armbånd, der måler aktivitet, søvn og stress

Fitbit klar med luksus-armbånd, der måler aktivitet, søvn og stress

Share

Fitbit Luxe er skabt i lækkert design og leverer en helhedsorienteret tilgang til din sundhed og dit velvære med alt fra stressværktøjer til automatisk aktivitets- og søvnmåling

”I løbet af det sidste år har vi været nødt til at tænke anderledes, når det gælder vores sundhed og velvære. Det gælder alt fra at holde øje med mulige symptomer på COVID-19 til at håndtere nutidens aktuelle stress og angst. Selvom vi begynder at se positive ændringer, har det aldrig været vigtigere at kontrollere alle aspekter af dit helbred, ” fortæller James Park, VP, GM og medstifter af Fitbit. ”Derfor har vi fordoblet vores indsats med at introducere innovative redskaber og indsigter, der hjælper dig med at tage vare på dit mentale velvære og holde dig fysisk aktiv. Vi har gjort store teknologiske fremskridt med Luxe ved at skabe en mindre, slank og smukt designet aktivitetstracker fyldt med avancerede funktioner – hvor nogle tidligere kun var tilgængelige med vores smartwatches – og givet adgang til disse redskaber til endnu flere mennesker verden over.”

Forstå og håndter din stress

Fitbits stresshåndteringsredskaber kan nu tilgås på en aktivitetstracker for første gang. Med Luxe og alle øvrige pulsaktiverede enheder giver Fitbits Stress Management Score en daglig vurdering af din krops evne til at håndtere stress baseret på dit aktivitetsniveau, din søvn og puls.

Med Fitbit Premium får du en detaljeret oversigt over din Stress Management Score, herunder information om dine anstrengelser, søvnmønstre og reaktion. Premium-medlemmer har adgang til en række træningsprogrammer og omkring 200 mindfulness-sessioner til stresshåndtering fra forskellige populære brands. Det inkluderer også Deepak Chopra’s Mindful Metode, som er en eksklusiv serie udviklet til Premium-medlemmer bestående af mere end 30 sessioner, der gør mindfulness-praksis mere tilgængelig. Fitbit introducerer fire nye sessioner i the Mindful Method, der fokuserer på at bringe styrken i bevidstheden til situationer i det virkelige liv.

Lifestyle photo of Fitbit Luxe.

”Jeg deler Fitbits overbevisning om, at mindfulness og mentalt velvære er en vigtig del for alle aspekter af vores helbred. Hvis du har bedre kontrol over dit følelsesmæssige velbefindende, kan det have en positiv og varig indvirkning på din generelle sundhed. Det gælder også bedre søvn, bedre humør og mere meningsfulde personlige forhold, ”siger Deepak Chopra, MD, pioner inden for integrativ medicin, og grundlægger af The Chopra Foundation og Chopra Global. ”Eksempelvis ser jeg regelmæssigt, at min puls bliver lavere efter en omgang meditation, og variationen i min puls forbedres over tid. Mindful Method gør en regelmæssig praksis med mindfulness nemt og tilgængeligt – uanset om du er nybegynder eller er interesseret i at tage dit mindfulness til det næste niveau. ”

Se også:  8 superlækre smarture til alle behov – billeder og fakta
Bedre helbred og velvære

Luxe giver dig adgang til Fitbits brede vifte af helbreds- og velværefunktioner for at understøtte en holistisk tilgang til en sund livsstil. Med Health Metrics Dashboard i Fitbit-appen kan du spore ændringer i dit velbefindende med indsigt i åndedrætsfrekvens, pulsvariabilitet, hvilepuls og snart også hudtemperaturvariation og iltmætning (SpO2). Hvis du eksempelvis kigger på de daglige udsving i dine puls, kan du se, hvornår der er pludselige forandringer i kroppen, hvilket kan være tegn på stress, træthed eller en forkølelse. Derudover giver Premium dig muligheden for at spore din månedlige udvikling og personlige værdital, og det vil fremhæve, når en af dine målinger er uden for dit personlige værdital.

Product render of Fitbit Luxe, front view, in Black and Graphite.

Luxe er udviklet i en let og slank design for maksimal komfort hele dagen og natten, så du kan have det på i seng og få en bedre forståelse af og kontrol over din søvn. Sleep Score giver en bedre forståelse af din søvnkvalitet over tid, mens påmindelser om sengetid kan hjælpe dig med at opnå en mere fornuftig søvnrutine. Premium-medlemmer kan få indsigt i dybere søvnanalyser, og fremover vil nogle også se forsøg på udvidede redskaber med et mål om at tilbyde en mere personlig vejledning baseret på dine søvnmønstre.

Yderligere sundhedsværktøjer inkluderer registrering af mad, væske og vægt og tracking af kvinders månedlige cyklus, som giver et samlet overblik over din udvikling.

Premium-medlemmer får adgang til mere end 60 nye indlæg om kost, herunder sunde opskrifter fra Fitbit og Eating Well magazine.

Hold motivationen

Fysisk aktivitet er en nøglekomponent i ens generelle helbredhed, men COVID-19 ændrede træningsrutinerne for de fleste. Med 24/7 pulsmåling, der styrer mange af Fitbits sundheds-, velvære- og træningsredskaber, kan du spore din daglige puls i realtid, hvilket gør det nemmere at måle din kalorieforbrænding. Du kan også vælge mellem 20 forskellige træningsformer direkte på håndleddet, herunder golf, pilates, spinning eller tennis. Dem, der foretrækker at løbe, cykle eller vandre, kan se tempo og afstand i realtid ved at forbinde med GPS’en på deres telefon. Uanset tid og sted kan du med Premium også få adgang til mere end 200 guidede lyd- og videotræningsprogrammer fra certificerede personlige trænere og populære brands.

Under træning, kan du med Active Zone Minutes vurdere, hvornår du skal presse dig selv hårdere eller drosle ned. Det er en individuel standard for aktivitetstracking, der måler den tid, du har brugt i hver pulszone. Dette kan hjælpe dig med at måle din moderate og intense aktivitet, så du kan nå de ugentlige mål på 150 Active Zone Minutes, som anbefales, hvis du vil forbedre dit helbred.

Se også:  FitBit tilbagekalder træningsure - giver risiko for brandskader

For endnu mere opmuntring til at nå dine mål hjælper Reminders to Move dig med at forblive aktiv og reducere stillesiddende tid, og du kan låse op for særlige aktivitetsudfordringer og spil med Premium for at gøre det at nå dine mål sjovere.

Hold forbindelse

Foruden de fantastiske sundheds- og træningsfunktioner, tilpasser Luxe sig til din livsstil med smarte funktioner som alarmer, stopur og minutur, der hjælper dig med at holde styr på din dag. Alt sammen med op til fem dages batteritid. Hold forbindelse og vær opdateret med smartphone-notifikationer som fx opkald og beskeder. Du kan skræddersy påmindelserne, så de passer til din dagligdag fx påmindelse om sengetid eller forstyr-ikke-indstillingen. Luxe er kompatibel med en bred vifte af Android- og iOS-telefoner, og Google Fast Pair gør det nemt at være på farten uden at bekymre sig om forbindelsen.

Elegant wearable

Luxe er et blødt og diskret design inspireret af kroppen, som føles let på dit håndled. Det både ligner og føles som et smykke, hvilket er opnået ved nytænkning af de traditionelle måder at lave smykker på. Fitbit bruger en innovativ designprocess kendt som Metal Injection Moulding, som er en højteknologisk tilgang til formning af metal, der giver Luxes stålramme en højglansfinish i stil med gløden fra håndlavet smykker.

Fitbit har slået sig sammen med smykkebrandet fra Laguna Beach, gorjana, for at give Luxes udtryk et ekstra løft. Fitbit Luxe Special Edition fra gorjana forvandler trackeren til et smykke med Parker-kædearmbåndet i rustfrit stål og farven soft gold. Derudover får du også et klassisk vandtæt silikonearmbånd i farven peony, så du kan vælge det look, der passer dig. Du kan også vælge fra en lang række af andre moderigtigt og alsidige armbånd i behagelig silikone, premium Horween-læder, vævet materialer g mesh i rustfritstål, eller Parker-kædearmbåndet fra gorjana i rustfrit stål og farverne platin eller soft gold.

Fitbit Luxe, Special Edition gorjana Soft Gold Parker Link Bracelet.

Med et knapløst design er Luxe Fitbits tyndest touchscreen tracker dags dato. Det er den første tracker med farveskærm, og du kan finde en række af nye dynamiske urskiver. Luxe har knapløst design samt swipe- og tap-funktioner, hvilket giver dig nem adgang til din daglige statistikker, notifikationer og de vigtige sundheds- og træningsfunktioner.

Luxe kan forudbestilles på fitbit.com i dag og kan købes i Elgiganten, Power og Coolshop i løbet af foråret. Den vejledende pris er 1.119 kr. inklusiv 6 måneders gratis prøveabonnement på Fitbit Premium (en værdi på 414 kr.). Efter prøveperioden kan Premium tilkøbes for 69 kr. om måneden eller 599 kr. for et helt år.

Fitbit Luxe Special Edition fra gorjana kan også forudbestilles i dag til en vejledende pris 1.499 kr. og kan købes fra juni.


TAGS
fitbit
Fitness armbånd
Wearable

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S