Home » Wearable » Fitbit Ace 2 [TEST]: Prisvenligt aktivitetsur til små tech-entusiaster
Fitbit Ace 2 [TEST]: Prisvenligt aktivitetsur til små tech-entusiaster

Fitbit Ace 2 [TEST]: Prisvenligt aktivitetsur til små tech-entusiaster

Share

Det er ikke kun voksne, der kan have glæde af at kombinere et armbåndsur med aktivitetsmåling

Smarte ure er et af de teknologiprodukter, der er i stærk vækst, og en stor del af grunden til populariteten er urenes evne til at måle og motivere os til at være mere aktive. Det behøver den yngre del af befolkningen heller ikke at blive snydt for, og Fitbit er klar med deres anden udgave af et aktivitetsur til børn, nemlig Fitbit Ace 2.

Børnevenligt design

Designet er ændret fra forgængeren, Fitbit Ace, og indrømmet var vi måske nok lidt vildere med det originale design, der var lidt mere stiligt og med metal. Dog syntes testbørnene, at det nye design med plastik i klare farver på Ace 2 var flot og appel-lerende. Uret føles dog også mere robust, og så er det faktisk et par hundrede kroner billigere end forgængeren. Urremmen kan også udskiftes.

Udover designet er uret blevet vandtæt ned til 50 meter, så det til børnenes store glæde nu kan medbringes overalt. Skærmen er i gråtoner, men kan styres via en finger i modsætning til knapper, hvilket også var et plus hos vores testbørn.

Se også:  Huawei Watch GT2e [TEST]: Overdådigt fitness-ur med lang batteritid og stærk pris
Opsætning og brug

For at komme i gang med at bruge uret, skal du installere en Fitbit-app på din Android, iOS- eller Windows 10-enhed og oprette login til en af forældrene samt lave en børnekonto. Det er nok de færreste børn, der har en mobil, men appen kan installeres på f.eks. en iPad, så barnet kan se sin børnekonto på denne, mens du kan få forældrevisningen på din egen telefon fremfor at skifte frem og tilbage på samme enhed, da dette kan være lidt besværligt.

Når uret er sat op, kan I vælge mellem flere forskelige ur-designs, der via animationer kan inspirere dit barn til at være mere aktiv. Vi fandt, at et billede af en blomst, der gror i løbet af dagens aktivitet, var både sjov og god motivation. Uret tæller både skridt og aktive minutter, og I kan selv vælge mål. Der er ikke GPS indbygget, men den giver dog en fin nøjagtighed til målgruppen.

Det er hurtigt og nemt via appen at se, hvor aktivt dit barn har været. Det nemmeste er at have appen installeret på f.eks. barnets iPad samt din egen telefon, så du ikke skal skifte mellem forældre/barn-visning.

Se også:  Nyt smartwatch advarer, når du er ved at blive stresset

Uret giver også venlige påmindelser til barnet om at bevæge sig, og børnene kan optjene virtuelle medaljer. Det er også muligt, at oprette venner, der også har et Fitbit-ur – f.eks. søskende, og konkurrere mod disse. Uret er dog ikke forbundet til internettet, så der er ingen bekymring over sikkerhed, og venneoprettelsen sker via godkendelse i forældreappen. Sover barnet med uret, kan du måle søvnmønstre, og det er endda muligt blidt at vække barnet ved at sætte en alarm, der får uret til at vibrere.

Alt i alt

Urets batterileve-tid er angivet til 5 dage, og det passede godt med vores brug. Opladningen er blevet nemmere end forgængeren, da der medfølger en magnetisk oplader. Denne er dog stadig proprietær, så pas godt på den!

Funktionerne er basale og designet børnevenligt, så uret er i høj grad passende til børn i aldersgruppen 6+. Lidt ældre børn vil nok foretrække en mere voksen model. Har dit barn den foregående model, eller vil I have en prisvenlig start på aktivitetsure er Fitbit Ace 2 et godt bud.


Fitbit Ace 2
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris
4

Summary

Alt om DATA siger:

»Fitbit Ace 2 har forbedrede funktioner i forhold til forgængeren og tilbyder et børnevenligt og robust design med basale aktivitetsfunktioner til en attraktiv pris.«

Nøgletal:

Pris: 599 kr.
Skærm: Trykfølsom gråtone OLED
Funktioner: Aktivitetstracker, søvnmåler, alarm/stopur, forældrestyring, vandtæt (50 m) m.m.
Tilslutninger: Bluetooth sensorer: 3-akset accelerometer, vibrations-motor
Batterilevetid: Op til 5 dage
Vægt: 20 Gram

TAGS
fitbit
fitnessarmbånd
Wearable

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S