Firefox 14 kan hentes nu

Firefox 14 kan hentes nu

Share

Det er nemmere at søge og sikkerheden er samtidig forbedret i den seneste version af Mozillas browser

Du behøver ikke længere at taste adressen færdig, når du vil ind på en side, du har været på før. Firefox har fået autocomplete, så browseren nu fuldfører adressen for dig, når du taster i adresselinjen. For dem der også bruger Google Chrome vil dette være en velkendt feature.

Søgninger er samtidig gjort mere sikre. Når du søger via Gogole vil https være aktiveret som standard, så søgningen er krypteret og ikke kan tydes af andre på netværket.

Læs også:Mozilla laver styresystem til smartphones

Se også:  4 gode gratis programmer

Click to Play er en helt ny funktion, som giver større sikkerhed ved brug af plugins. Når funktionen er slået til skal du give tilladelse for at et plugin kan starte. Det gør man ved at klikke på det element som vil bruge plugin’et eller ved at klikke på et ikon nær adresselinjen. Click to Play er ikke slået til som standard, men kan aktiveres ved at taste ”about:config” i adresselinjen, derefter finde plugins.click_to_play, sætte værdien til ”true” og genstarte browseren.

Ellers er der ikke meget nyt at bemærke ved den 14. version af Mozillas browser, bortset fra at udviklerne nu kan forhindre brugerens computere i at gå i standby, eksempelvis i forbindelse med videoafvikling.

Se også:  Guide: I gang med nettets Vivaldi

Er du allerede Firefox-bruger modtager du opdateringen automatisk. Har du ikke installeret browseren på din computer kan du hente Fire 14 her.

Læs også:Browser fyldt med features

Del denne