Gigabyte Z370 Aorus Gaming K3 [TEST]: Meget for pengene

Gigabyte Z370 Aorus Gaming K3 [TEST]: Meget for pengene

Share

Gaming K3 er blandt de mere ydmyge kort i Gigabytes Z370-bundkortserie. Men det rummer alligevel flere fikse detaljer plus klippestabil ydelse

Det er ikke den mest iøjnefaldende enhed, idet det hverken har det groteske udseende hos visse kort eller det nedtonede design fra den billige ende. Men her er dog farver i form af et RGB-baggrundsbelyst logo på chipsættets køler og RGB-belyste headers.

Der er masser af andet ekstraudstyr. Kortet har ventilator-headers, der kan afgøre, hvilken form for enhed – PWM-ventilator, fan, jævnstrømsventilator eller pumpe – der er tilsluttet. Det gør det nemt at styre kølesystemet. Disse headers giver også mulighed for at slå ventilatorer fra, hvis systemet er køligt nok.

Se også:  Samsung 970 Pro 512GB [TEST]: Rasende hurtig SSD

Disse headers etiketter er klarere end på andre kort i testen. De får måske kortet til at fremstå rodet, men skriften er så lille, at man knap vil lægge mærke til den.

En ting, som vi er mindre glade for, er UEFI på dette kort. Musebevægelser er langsomme, og layoutet er en smule klodset. Men Z370-chipsættet viste, hvad det kan, og vi fik vores cpu overclocket til 4,9 GHz uden problemer. Det kniber lidt med designet, men man får noget for pengene, og det har et godt sæt af funktioner.

Gigabyte Z370 Aorus Gaming K3

Sammenfatning

Cpu-overclocking: Ja
USB Type-A: 6
USN Type-C: 1
Video-outputs: Dvi, HDMI
RGB-lys: Ja
Pris: 1075 kr.

4
Del denne