Home » AOD Pro » Tjen penge på at finde huller i Intels sikkerhed
Tjen penge på at finde huller i Intels sikkerhed

Tjen penge på at finde huller i Intels sikkerhed

Share

Intel giver med sit bug-bounty-program findeløn til alle, der kan finde reelle sikkerhedshuller i leverandørens hardware. Nu udvides programmet

En række af de største it-leverandører i verden har et såkaldt bug-bounty-program, hvor alle med it-flair kan hjælpe selskaberne med at fjerne sikkerhedshuller i deres produkter. Det gælder også Intel.

Processorgiganten opdagede i 2021 hele 113 sikkerhedshuller i sin hardware – noget færre end året før. 97 af dem blev fundet af de “frivillige” i selskabets bug-bounty-program. Præmien for at finde et hul ligger mellem 500 og 100.000 US-dollar afhængigt af sikkerhedsproblemets alvor.

52 sikkerhedshuller blev fundet i grafikenheder, 34 i netværkskort, 34 i softwareanvendelse og 22 havde direkte relation til processorer, skriver Heise.de.

Se også:  Arlo Go 2 [TEST]: Vagthund giver alarm over mobilnet og Wi-Fi
Nyt projekt på vej

Nu vil Intel styrke samarbejdet med sit bug-bounty-netværk. Det sker med Project Circuit Breaker, oplyser Intel. I dette program arrangeres månedlange events, hvor Intel fremsender en bestemt hardware til fagfolk, som bedes finde sikkerhedssårbarheder. Også her er der kontant findeløn. I første runde af det nye program lægges der ud med hardware, som ikke længere er opdateret, nemlig Tiger Lake-processorer fra den tidligere generation Core i-11000.

I princippet kan alle med en vis it- og sikkerhedsviden deltage i Intels programmer. Hvis du er interesseret i at indgå i producentens Bug-Bounty-program, kan du læse mere om det her. https://www.intel.com/content/www/us/en/security-center/bug-bounty-program.html


TAGS
cpu
intel
processor
sikkerhed

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S