Home » GPS » Find vej på cyklen med Krak
Find vej på cyklen med Krak

Find vej på cyklen med Krak

Share

Skal du planlægge sommerens cykelferie eller måske bare finde en sikker og naturskøn rute til den nærmeste strand? Krak er på gaden med en ny funktion til de danske cyklister, så cykelruterne nu kan planlægges på Krak.dk eller i Kraks app

Mere end 10.000 kilometer naturskønne cykelruter, ingen høje bjerge og et væld af muligheder for at opleve og sanse den danske sommer gør en tur på den tohjulede til en oplagt sommeraktivitet. Og uanset om du skal på en decideret cykelferie eller blot ud at trille en tur i solen, så kan det både blive nemmere og sjovere, for nu er Krak klar med nye cykelruter, så du kan planlægge turen på Krak.dk og i Krak-app’en.

”Vi har igennem længere tid arbejdet på at få cykelstier med i vores kort, og nu er de tilgængelige på Krak.dk og i vores app. Dermed kan vi nu også tilbyde rutevejledning til de mange cykelglade danskere. Tanken har været at gøre det nemt for cyklister at finde vej og ikke mindst blive inspireret til at opdage nye cykelruter ved hjælp af Krak,” siger Kristoffer Apollo, kommunikationschef i Eniro Danmark, der står bag Krak, som er Danmarks største lokale søgetjeneste.

Se også:  5 tips: Genopdag din by med Google Maps

Fokus på komfort, oplevelser og sikkerhed

I opgraderingen af Kraks kort med cykelstier er der lagt vægt på, at ruterne så vidt muligt holder sig til cykelstier:

”I udviklingen af cykelkortene har vi fokus på, at cykelturene både er behagelige og sikre. Det betyder, at vi har prioriteret, at selvstændige cykelstier foretrækkes frem for veje, hvor der både kører cykler og biler. Det vil i nogle tilfælde betyde, at der kan findes ruter, der både er hurtigere og kortere, men de vil ikke blive valgt som den primære rute,” forklarer Kristoffer Apollo.

Om Kraks cykelruter

De nye cykelruter er tilgængelige i ruteplanlæggeren på Krak.dk og på Kraks app, som kan downloades i iTunes og Google Play.

Se også:  Google Maps får kæmpe opdatering - helt nyt design og nye funktioner

Cykelhastigheden er sat til 20 km/t (med få undtagelser). Køretider er derfor vejledende.

Ruteplanerne tager højde for ensretninger, således at det som udgangspunkt ikke er muligt at cykle mod ensretningen. For at få de hurtigste ruter kan ruterne derimod godt inkludere at trække cyklen gennem gågader, hvor lokal skiltning naturligvis altid skal følges.


TAGS
Cykel
Krak
vejviser

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S