Home » Apps » Find nytårsfesten med appen Chililay
Find nytårsfesten med appen Chililay

Find nytårsfesten med appen Chililay

Share

Har du ingen planer til nytår? Så opret eller find en fest på festappen Chililay, der er blevet relanceret.

Måske har du allerede planer for nytårsaften, eller måske sidder du stadig og overvejer dine muligheder. Er det sidste tilfældet kan du prøvet at hente festappen Chililay til Android og iOS, der netop er blevet relanceret.

Find eller opret en fest

Uanset om du selv har lyst til at holde en fest eller blot vil finde en fed fest, du kan deltage i, så giver appen nye muligheder. Appen blev lanceret for et år siden, men da grundlæggeren Nicholaz Hermann oplevede, at den ikke fungerede optimalt, har han brugt 2018 på at ombygge og relancere den.

Se også:  De fleste apps er fulde af fejl

”Den nye app er opbygget efter Facebooks principper, så den er lige til og nem at bruge. Det er noget, folk kender og et styresystem, brugerne er bekendte med, og den er langt hurtigere end før”, siger Nicholaz Hermann.

Den relancerede app skulle være nemmere at bruge og udover private brugere kan diskoteker og koncerter også oprette deres egne begivenheder i appen. Dermed kan du altid holde dig opdateret om festligheder omkring dig.

Chililay har indgået et samarbejde med rapperen jokeren, der skal hjælpe med markedsføringen. Derudover kan du være en af de 8 heldige, der vinder 2000 kr., hvis du opretter en fest for mindst seks personer på Chililay inden d. 23. december kl. 12. Kravene er bl.a. at der skal være foto eller video, beskrivelse af festen og så skal dette deles med Jokeren på Chililays Facebook-side.

Se også:  Ny app gør det nemmere at putte ungerne

”Folk synes, det er en genial idé og en fed app, så det handler om at få så mange som muligt med på vognen, for at appen bliver rigtig sjov, og her er en konkurrence oplagt”, lyder det fra Nicholaz Hermann.


TAGS
app
fest
nytår

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S