Home » Andet » Find inspiration i verdens mest teknologi-kyndige byer
Find inspiration i verdens mest teknologi-kyndige byer

Find inspiration i verdens mest teknologi-kyndige byer

Share

 Annonce 

Verden bliver hele tiden mindre, og inspirerende forretningsidéer er aldrig mere end et par klik med musen, eller en flyrejse væk. Men som verden svinder ind, bliver mulighederne for at finde den perfekte lejr at slå sit teknologitelt op i også sværere. Især fordi markedet er under en udvikling, der aldrig før er set, og fordi de mest up and coming teknologcentre i verden ofte har uventede placeringer. Herunder er en guide til, hvilke teknologikyndige byer der er værd at holde øje med på tre kontinenter udenfor Europa

Nairobi, Kenya
Nairobi er fantastisk på mange områder. Den er et hundrede procent det ægte Afrika, og samtidig kan Nairobis centrum snildt matche store, vestlige byers forretningsdistrikter, og når man står midt blandt skyskraberne i Kenyas hovedstad, kan man for et øjeblik godt glemme, at man er midt i en af Afrikas mest berygtede byer.

Afrika har i lang tid lidt under, at de bedste hjerner og mest modige iværksættere forlod landene til fordel for gode uddannelser og jobs i den vestlige verden. Men Nairobi er ved at ændre sig, når det kommer til teknologisektoren.

Se også:  Få kontaktløst hotelophold i Danmark - alt klares med en app hos citizenM

Innovative kenyanere er ved at starte et nyt centrum for teknologisk kreativitet, den såkaldte Konza Technology City. Med hjælp fra Silicon Valleys eksperter håber Nairobis klogeste hoveder at storbyen bliver en vugge for den slags innovation og kreativitet, der kan give Afrika et skub i retningen mod vækst.

Buenos Aires, Argentina
Argentina er andet og mere end vin, tango og store, røde bøffer. For cirka ti år siden medførte et solidt fald i pesoen at blandt andet amerikanske firmaer som IBM, Microsoft og Cisco så gode forretningsmuligheder i den sydamerikanske metropol, og har flyttet en del af deres forretninger hertil med stor succes.

En af Buenos Aires’ teknologistrategier har været at omdanne nedslidte nabolag til centre for teknologisk kreativitet, og det er i den grad lykkedes. For eksempel er den gamle bydel ParquePatricios genopstået i form af et blomstrende forretnings- og teknologidistrikt, og byplanlæggerne har flere lignende projekter i støbeskeen.

De kommende år har regeringen tænkt sig at lave en audio-visuel bydel, et kunstdistrikt, et designområde og en bydel, der er koncentreret om sport.

Se også:  Lækker, fleksibel og fuldt professionel bærbar til det mobile arbejde

New York City
Selv om det nok ikke kommer som en overraskelse for nogen, at verdens centrum for kreativitet og innovation er højt på listen over teknologikyndige byer, så er modstykket til Silicon Valley alligevel forholdsvis ny på listen.

Det egentlige boom indenfor teknologisk innovation i det store æble kom først i 1990’erne og har først for nylig overhalet Boston som den by i USA, der efter Silicon Valley har mest venture kapital. Hvor det for få år siden var nødvendigt at søge vestpå for at finde penge til nye projekter, er der nu masser af villige investorer på østkysten. Det er især firmaer med et ungt, smart klientel, der trives her.

Det er turen værd at søge inspiration til teknologisk innovation og kreativitet uden for Europa. Flyv til New York, Nairobi eller Buenos Aires og undersøg selv hvilke forretningsmuligheder, der findes rundt omkring i verden.


TAGS
momondo
promotion
rejse

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S