Home » Hjemmeunderholdning » Find din første tv-projektor
Find din første tv-projektor

Find din første tv-projektor

Share

Tv-projektorerne stormer frem. Vi har testet en håndfuld nyheder fra de dominerende producenter

Denne projektor er let og fås til en særdeles fornuftig pris. Den lyser stærkt nok til rum, hvor dagslys kan være et problem. Er udstyret med HDMI-port, så du kan tilslutte enheder som en Blu-ray-afspiller eller en spillekonsol. Men projektoren er ikke på toppen ved billeder med hurtige bevægelser. Til gengæld er 3D-visningen fin.

[pt id=’2023964′ size=’large’ link=’file’]

 

En fiks og stilfuld projektor, som ikke bliver et fremmedelement i din opholdsstue. Et kontrastforhold på 5.000:1 sikrer, at sorte og mørke farver bliver dybe, mens lyse farver beholder deres glans. Du skal holder W1060 langt væk fra den flade, du projekterer billeder på, hvis du skal have et stort billede – ikke praktisk i små rum.

[pt id=’2023965′ size=’large’ link=’file’]

 

Denne projektor gør en hel masse ting rigtigt og er ret suveræn i prisklassen. Absolut testens bedste. Den er ret lille, men føles solid. Farver, lysstyrke og detaljer er imponerende, og hurtige bevægelser gengives næsten perfekt. Ventilatoren er ret støjende, men det kan tilgives, når alt andet er godt.

Se også:  LG CineBeam Laser 4K [TEST]: Forrygende filmbillede fra ultrakort afstand
[pt id=’2023967′ size=’large’ link=’file’]

 

Fin projektor til prisen med masser af udmærkede tilslutningsmuligheder til alle dine favoritenheder. Farverne er fremragende, og den fungerer godt selv i rum, som er ret lyse. Hurtige bevægelser er dog ikke sagen, så projektoren kan ikke anbefales til sport. Ventilatoren er ret støjende.

[pt id=’2023968′ size=’large’ link=’file’]

 

En high definition-projektor med 3D-visning til den pris – det ser man ikke hver dag, når der står Epson udenpå. Der er masser af tilslutningsmuligeder. Projektoren er ikke blandt de mindste på markedet, så du skal overveje, hvor du kan stille den. Farvegengivelsen er imponerende, og kontrastforholdet virkelig flot.


NEC V300W
  • Pris
3
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
tv-projektorer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S