Home » Internet » Find det billigste fly med intelligent søgemaskine fra hjerne bag Momondo
Find det billigste fly med intelligent søgemaskine fra hjerne bag Momondo

Find det billigste fly med intelligent søgemaskine fra hjerne bag Momondo

Share

Avionero benytter sig af en AI-baseret søgemaskine for at finde de billigste flybilletter. Nu kan den kraftfulde AI-platform også bruges af fly-søgende danskere

I stedet for at lancere i lande, hvor Avionero selv tror, at der er et marked, har man valgt at lade brugerne bestemme, hvor tjenesten skal lanceres næste gang. Ved lanceringen i Finland den 11. juli vandt Danmark bruger-afstemningen, hvorfor Avionero nu kan kan udbyde sit site og sin teknik for danskerne. Danmark var det sidste land i Norden, udover Island, hvor tjenesten endnu ikke opererede.

“Det at benytte sig af en bruger-fokuseret metode for vores lanceringsstrategi virker helt naturligt for os. Især fordi alt, hvad vi foretager os tager udgangspunkt i mennesker og hvordan de ønsker at søge efter rejser”, siger Lars Kristensson, adm. direktør og grundlægger af Avionero. “Vi kunne selvfølgelig sagtens have valgt en lanceringsplan baseret på diverse markedsanalyser, men vi foretrækker at lade vores brugere være en del af den proces”.

Se også:  Drømmen om at flyve
Intelligent søgning

Avionero lancerede for nyligt en ny generation af sin AI-baserede søgemaskine, som finder de billigste flybilletter, selv når brugeren er fleksibel med sine rejsedatoer eller sin destination.

“Det føles lidt specielt at vi nu lancerer i Danmark, når man tænker på at jeg tidigere sad som systemarkitekt på Momondo”, siger Lars Kristensson.

Med lanceringen i Danmark findes Avionero nu i 8 lande. Virksomheden er allerede på udkig efter et nyt marked, så den kan vokse yderligere. Planen er at lancere Avionero-platformen på det næste marked i januar 2020, og selve valget af land afhænger ene og alene af brugerne.

Avionero er en svensk-russisk startup-virksomhed som har hovedsæde i Malmø. Virksomheden er grundlagt af adm. direktør og AI-specialist Lars Kristensson samt produktdesigner Anton Tyulenev.

Se også:  Drømmen om at flyve


TAGS
Avionero
fly
momondo

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S