Home » Andet » Find det bedste sikkerhedsprogram
Find det bedste sikkerhedsprogram

Find det bedste sikkerhedsprogram

Share

Sikkerheden får større og større betydning, men hvilket program beskytter din computer bedst? Vi tester seks stykker sikkerhedssoftware og giver dig svaret i det nye nummer af Alt om DATA, hvor du også får stortest af gps’er og processorer, masser af tips til it-julegaver samt et væld af nyheder, guider og artikler om den nyeste teknologi

En større og større del af vores tid med pc’en tilbringes på nettet, hvor risikoen for at fange en ondsindet virus lurer om hvert et hjørne. Truslerne tager mange former, og et moderne sikkerhedsprogram skal således være lidt af en blæksprutte, som kan holde dig sikker på flere fronter samtidig. Der findes et bredt udvalg på markedet, hver især med særlige funktioner, men alle med et løfte om at give dig den ultimative beskyttelse. Men hvem kan så holde løftet? Få svaret i vores stortest af sikkerhedssoftware.

Se også:  Chip-krise: Nu skal der gang i den europæiske halvleder-produktion

Elektronik under træet
Som læser af Alt om DATA er der en god sandsynlighed for, at du præcis lige som os her på redaktionen ønsker dig elektronik og gadgets i julegave. Men hvad skal man så ønske sig? Vi har taget vores gode venner hos T3 og Datatid med på råd, og sammen giver vi vores bud på de fedeste gadgets, du kan ønske dig i julegave i år.

Den bedste processor til din pc
Det står aldrig stille i processorverdenen, og et helt nyt kuld af små firkantede kraftværker fulde af kerner er klar. Helt op til seks kerner byder de nyeste processorer fra Intel og AMD på, og vi tester, hvilken der er det allerbedste valg til din pc, når vi måler processor-power kontra pris.

Se også:  AMD Ryzen 7 5700G [TEST]: Fantastisk allround-processor

Som altid er der også masser af andre spændende artikler, guider, test og nyheder. Vi tester blandt andet fire gps’er, et gratis program, der giver liv til dine spil, og en spændende 3D-skærm fra Samsung. Derudover fortæller vi, hvordan du hacker Kinect og gør dit trådløse netværk bedre, og giver dig som sædvanlig et væld af artikler og nyheder om den nyeste teknologi.

Det hele finder du i Alt om DATA 17/2011, som er på gaden nu.


TAGS
Alt om DATA
gps
processor
sikkerhedssoftware

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S