Home » Skærm » Find den rette skærm til skrivebordet
Find den rette skærm til skrivebordet

Find den rette skærm til skrivebordet

Share

Skærmene bliver mere og mere specialiserede, og har du særlige behov, er det en god ide at undersøge markedet for at finde en skærm, der matcher lige netop dine arbejdsbehov

En skærm er ikke bare en skærm. Der findes et hav af forskellige modeller på markedet, som udmærker sig med hver deres lille finesse, der kan gøre dem til den ideelle arbejdsmakker til de lange dage på kontoret.

Skærm til videosamtaler

Har du ofte videosamtaler over computeren, så sparer den nye 27” AMVA lcd-monitor fra Philips dig for at koble et eksternt kamera til hver gang. Monitoren har indbygget webkamera og mikrofon, så du kan videochatte uden tilbehør. Skærmen har samtidig en billedkvalitet, der er fin til de fleste, der bruger mange timer foran skærmen hver dag. Computerskærmens avancerede teknologi til vertikal justering giver høj kontrast samt levende og klare billeder.

AMVA lcd-monitoren er primært tænkt som en arbejdsskærm, og den klarer ifølge producenten nemt almindelige kontorprogrammer og sørger også for, at krævende grafiske applikationer og detaljetunge opgaver såsom billedredigering går glat. Takket være skærmens SmartErgo-base med en 15 cm højdejusterbar fod kan monitoren tilpasses ergonomisk til en hvilken som helst betragtningsvinkel og afhjælpe en lang arbejdsdag med spændinger i eksempelvis nakken.

[pt id=’2024890′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Philips 271P4QPJKEB.”‘]

Philips 271P4QPJKEB.

Forbindelsesmulighederne inkluderer hdmi samt Display- Port, som er et pc til monitor-link, der understøtter kabler på op til 15 meter og dataoverførsler på 10,8 GB/s.

Se også:  Samsung har fundet opskriften på den ultimative tv-serie - se resultatet her

Philips AMVA lcd-monitoren (271P4QPJKEB) er til salg i Danmark nu. Se prisen her.

Ekstra høj opløsning

Grafikere, designere, fritids-filmproducenter og mange andre har behov for skærme med en høj opløsning. Og her er fuld hd ikke altid tilstrækkeligt. Philips er klar med to nye skærme, der har opløsning højere end fuld hd samt 21:9-format og brede betragtningsvinkler. Der er tale om en 27”-monitor med pls-panel og WQHD-opløsning på 2.560×1.440 samt en 29”-monitor med ah-ips, 21:9-bredformat og ultrawide hd-opløsning på 2.560×1.080.

[pt id=’2025502′ size=’large’ link=’file’]

 

Philips’ pls-monitor leverer sRGB-billeder i ”true colour” med en 8bit farvedybde (256 farver) og en opløsning på 109 ppi (pixels per inch). Modellen er også effektiv til detaljetunge programmer såsom CAD, medicinsk visualisering eller multimedie-applikationer. Ligesom AMVA-skærmen har den desuden indbygget webkamera og mikrofon til video-samtaler.

Se også:  Prisvenlige Samsung-mobiler byder på hurtige skærme og stærke kameraer

Philips’ nye monitorer kommer til salg i første kvartal af 2013.

Touchskærm til Windows 8

Største nyhed i Windows 8 er den flisebaserede brugerflade, men den får du ikke det optimale ud af, hvis ikke du har en touchskærm. Den nyeste monitor i Samsungs 7-serie har multitouch og er optimeret til Windows 8. Du kan således flytte, rotere og vælge ved at swipe eller trykke med fingeren direkte på skærmen, hvilket gør det hurtigere at navigere og betjene din skærm, uanset om du vil se film, spille spil, redigere billeder eller klippe og indsætte tekst.

Der er tale om en 24” MVA-skærm med opløsning på 1.920×1.080. Betragtningsvinklen er 178 grader både horisontalt og vertikalt og Samsung SC770 har et statisk kontrastforhold på 5000:1, hvilket er fem gange så meget som på standardskærme. Ifølge Samsung viser den samtidig gråtoner og mørke farver i sådan en grad, at du ikke finder en skarpere kontrast på markedet i dag.

Tilslutningsmuligheder inkluderer hdmi og en usb-hub, og der er desuden indbyggede højttalere på 3 watt.

Samsung SC770 er på markedet her i årets første kvartal, men prisen er ikke offentliggjort i skrivende stund.


TAGS
Bredformat
Philips
Samsung
webkamera

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S