Find den rette bredbånds-løsning

Find den rette bredbånds-løsning

Share

Det kan være lidt af en jungle at finde den rigtige bredbånds-løsning. Bredbåndsmatch.dk er en ny hjemmeside, der hjælper forbrugeren med at finde det rigtige internet

Hjemmesiden har især fokus på dem, der står særligt svært. Det kan eksempelvis være folk, der ikke ved meget om internet og computere, folk der bor i områder, hvor det er svært at få bredbånd eller folk, der leder efter bredbånd til særlige situationer – eksempelvis sommerhuset eller kolonihavehuset. Bredbåndsmatch.dk har blandt andet guides, der hjælper folk med gode råd i forhold til netop deres husstand – dem kan du se her: http://www.bredbaandsmatch.dk/guide/personer/

Siden giver dog også mulighed for, at alle danskere lynhurtigt kan finde frem til, om der er bedre alternativer til den udbyder, man har – for rigtigt mange kan spare penge på deres internet uden at vide det, og faktisk er der mange, der kan spare penge bare ved at tjekke, om deres egen udbyder har ændret priserne.

Se også:  Stofa-kunder får nyt giganet

Bredbåndsmatch tjener penge, hvis folk køber internet efter at have klikket på et reklamelink. Alle links der kan give siden penge er eksempelvis markeret med et hjerte. Dermed forsøger siden at være åben omkring, når hvor pengene kommer fra.

Bredbåndsmatch er drevet af en gruppe studerende, der også har tilknyttet en nyuddannet journalist til at levere indholdet, og er skrevet så alle kan forstå det.

Del denne