Home » Andet » Find den rette bedemand til begravelsen
Find den rette bedemand til begravelsen

Find den rette bedemand til begravelsen

Share

Der er ikke noget sjovt ved begravelser – tværtimod. Men heldigvis kan den triste dag blive en smule nemmere med den rette bedemand. Han eller hun kan nemlig hjælpe med alt det logistiske, men også med en del af det følelsesmæssige

Det er et ubegribeligt faktum, at vi mennesker ikke holder for evigt. Og dog er det noget, der gælder for os alle sammen og altid har gjort det. Men selvom døden er et klokkeklart livsvilkår, er det bestemt ikke nemt at skulle sige farvel til nogen, man har kær.

Begravelse står derfor næppe højt på nogens ønskeliste, men en gang imellem er man alligevel nødt til at involvere sig i bortgangen af en mistet. Hvis man er en af de nærmeste, har man et stort ansvar for, at det hele går op i en højere enhed. Og her kan en bedemand være til stor hjælp.

Hvordan finder man en god bedemand?

Der er flere ting, der kendetegner en god bedemand. Først og fremmest kræver det stor logistisk sans at organisere en begravelse. Bedemanden skal hjælpe dig med al praktikken omkring dagen, lige fra valget af kisten, til blomsterne og sangene.

Det betyder også, at du nok kommer til at have nogle svære snakke med bedemanden. Og derfor skal han eller hun også være én, der har en vis følelsesmæssig intelligens. Det er nemlig vigtigt, at du kan åbne op og fortælle om den afdøde, og ikke mindst dine ønsker for begravelsen.

Du skal føle dig tryg

Bedemanden skal altså være god til at kommunikere, så du føler dig tryg. Du skal kunne bede om specifikke – og måske endda lidt sære – ting, som føles rigtigt for dig. For eksempel er der nogen, der synes, at der skal stå et lille glas vin på kisten til den afdøde. Det kan måske virke fjollet, men det kan faktisk betyde meget for at få begravelsen til at virke mere personlig.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S