Home » Mobiltelefon » Find den næste lader til din elbil – ny hjemmeside hjælper dig
Find den næste lader til din elbil – ny hjemmeside hjælper dig

Find den næste lader til din elbil – ny hjemmeside hjælper dig

Share

Elbil-lader.dk er en hjemmeside, der giver dig alle informationer omkring ladere til elbiler i Danmark. Via dem kan du finde den lader til hjemmet, som passer til dig og din elbil

Den elektriske bil er populær som aldrig før. Ellerten er for længst glemt, så når danskerne i dag vælger at investere i en ny bil, så er elbilen en af de fortrukne modeller på markedet. Og det gælder ikke bare for Teslaen, som der kan være lang ventetid på. Stort set alle bilmærker med respekt for sig selv har en serie af elbiler eller hybridbiler, som de lancerer på markedet.

Elbilen er kommet for at blive

Du finder elbiler fra Renault, Honda, Volkswagen, Mercedes-Benz, BMW og mange flere. Problemet med elbilen lå i mange år hos batteriet. Den afgjorde hvor langt bilen kunne køre på en opladning, og i mange år var det simpelthen umuligt at skabe et batteri, der gjorde andet en snæver bykørsel mulig. Det var også derfor de danske elbiler fra 80’erne var så små, fordi batteriet simpelthen ikke rakte til mere.

I dag ser det heldigvis anderledes ud. Der er investeret mange penge i teknologi for batterier, så de bedste elbiler på markedet i dag kan køre mellem 500 og 600 km på en opladning. Et bilmærke som Tesla har specialiseret sig i at kombinere den elektriske motor med luksus og komfort. Derfor er de i dag elbilens svar på en Rolls-Royce. Det er luksus og klasse forbeholdt de få, der har råd til det.

Se også:  Flyv med strømmen: Sådan fungerer elektriske fly

Tesla har været med til at udbrede elbilens popularitet i sådan en grad, at alle bilmærker nu er hoppet med på el-vognen og lancerer elbiler, der både kan køre langt på en opladning, men samtidig sætter stil og design rigtig højt. Elbiler er blevet sexede, og derfor er de kommet for at blive – ikke bare for klimaets skyld.

Lad op med en ladestander

Hvis du overvejer at investere i en elbil, så handler det udelukkende om batteriet holdbarhed. Det er det, der afgør, hvor længe du kan køre på vejene, og hvor og hvordan du skal lade op. Er dit batteri ikke så stort, så er det vigtigt, at du planlægger ruterne med, hvor du kan lade din bil op. De fleste tankstationer har fået ladestandere til elbiler installeret, men det er langt fra garanteret.

Derfor skal du også have en ladestander til hjemmet. Så kan du lade bilen stå og lade op natten over, når strømmen fra vindmøllerne er allermest effektiv. På den måde sikrer du dig, at du kører på grøn energi og ikke udleder drivhusgasser fra den strøm, som du lader din bil op med. Om morgenen vil din bil være tanket op med grøn strøm, og du kan køre en tur med god samvittighed.

Med en hjemmeoplader slipper du for besværet, hvis du skulle være så uheldig at løbe tør for strøm derhjemme. Så kan du altid lade bilen op, når det passer dig, du skal bare slå den til. De offentlige ladestandere er måske mere kraftige, men de skal også lade din bil op på kortere tid. Når du lader din bil stå natten over, behøver du slet ikke en kraftig ladestander.

Se også:  Nye bilafgifter endeligt vedtaget - skal fremme udbredelsen af elbiler

Du kan finde forskellige slags ladere på den nye hjemmeside elbil-lader.dk . Find en lader der passer til din bil og dine kørselsbehov. Find samtidig en, der ikke koster dig for meget i strøm. Det skulle gerne betale sig at have en elbil.

Har du nok ampere til din bil?

Det er ikke alle stik, der passer til alle elbiler. Hvis du har haft computer eller telefon til opladning derhjemme, så kender du sikkert godt følelsen af, at det ikke er alle stik, der passer til alle stikdåser. Det gælder også for elbiler. Hvis du gerne vil være sikker på, at du kan lade din elbil op alle steder og til hver en tid, så anbefaler de hos elbil-lader.dk, at du investerer i en adapter, der giver dig mulighed for at lade overalt.

En adapter fungerer på den måde, at den skaber en forbindelse mellem inkompatible kabler. Særligt hvis der er forskel på strømstyrken, er det vigtigt, at du har en adapter, der kan oversætte strømstyrken, så du ikke futter batteriet af i din bil. På den måde kan du være sikker på aldrig at løbe tør for ampere, uanset hvor du befinder dig.


TAGS
elbil
elektriske transportmidler

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S