Home » Hjemmeunderholdning » Find de bedste priser på streaming – ny tjeneste hjælper dig
Find de bedste priser på streaming – ny tjeneste hjælper dig

Find de bedste priser på streaming – ny tjeneste hjælper dig

Share

Streaming er eksploderet i popularitet, efter Danmark blev lukket ned 11. marts, viser nye data fra Samlino.dk, som selv har lanceret en tjeneste til sammenligning af streaming

Dataene fra Samlino.dk viser blandt andet, at søgninger på “hurtigt internet” er steget over 80% fra starten af marts. Dette viser, at folk i større grad efterspørger hurtigt internet.

Men hvorfor efterspørger folk hurtigt internet? Foruden karantænens andre følgevirkninger, er der en meget simpel forklaring på tendensen: Streaming – og anvendelsen af streamingtjenester – er eksploderet i en sådan grad, at Netflix og YouTube er blevet bedt om at skrue ned for kvaliteten på deres services for at hindre overbelastninger. Folk streamer altså som aldrig før.

Har været lang tid undervejs

Streaming har været stærkt voksende, lige siden fænomenet for alvor startede i 2006.

En undersøgelse fra PwC konkluderer, at streaming kommer til at vækste omkring 12% årligt frem til 2023. Dette står i stærk kontrast til forudsigelserne om flow-tv: Flow-tv forudsiges nemlig at falde omkring 9% om året frem til 2023.

Se også:  Amazon Fire Stick 4K [TEST]: 4K-indhold fra en stick på 10 cm

Dette er blot en af mange indikatorer på, at streaming er fremtiden. Derfor kan det være en fordel for de danske forbrugere, hvis de allerede nu gør sig bekendte med alle streamingtjenester, som er tilgængelige for dem.

Ny sammenligningstjeneste af streamingtjenester på vej

Samlino.dk, der bl.a. sammenligner bredbånd og mobilabonnementer, har set den stigende popularitet hos streaming, og de har derfor nu lanceret en tjeneste til sammenligning af streamingtjenester. På tjenesten kan man sammenligne priser, type af indhold og meget andet. Generelt kan man danne sig et overblik over alle streamingtjenesterne i Danmark – og der er efterhånden mange. Se den nye sammenligningstjeneste her.

Hos Samlino.dk tror de også på, at streaming kommer til at spille en større rolle i fremtiden:

“Vi tror på, at vi kommer til at se en tendens for, at danskere kommer til at streame mere og se mindre flow-tv – også når vi er kommet ud på den anden side af coronakrisen”, udtaler Samlino.dk’s administrerende direktør, Erik Kofoed.

Se også:  Ny stor streamingtjeneste - Paramount+ byder på masser af velkendte titler

Samtidig lægger Samlino.dk mærke til en tendens i telebranchen, hvor fokus i højere grad skiftes over mod streaming. Helt konkret er de seneste tre nye bredbåndsudbydere på markedet alle udbydere, der udelukkende leverer internet med henblik på streaming. Udbyderne tilbyder altså ikke tv-løsninger. Det drejer sig om Snappii, Fastspeed og Hiper. Samtidig satser Danmarks største teleselskab YouSee tungt på Xee – deres bud på en streamingservice.

Der er altså tegnet op til, at streaming kommer til at blive en større og større del af vores hverdag, mens flow-tv må lide under dette. Danskerne kan blive nødt til at tilpasse sig dette, hvis de vil have adgang til den bedste underholdning.


TAGS
on demand
samlino
streaming

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S