Home » Apps » Guide: Find alle de bedste apps i Windows 10
Guide: Find alle de bedste apps i Windows 10

Guide: Find alle de bedste apps i Windows 10

Share

Windows 10 har efterhånden fået en masse gode, indbyggede apps. Datatid TechLife har været på udkig efter de bedste af dem og giver dig her guiden til, hvor du finder dem, og hvad du kan bruge dem til

Sandsynligvis bruger du internettet i jagten på nye apps og programmer. Det kan være apps til redigering af dine billeder eller forstærkning af din pc’s beskyttelse mod malware. Men i mange tilfælde behøver du slet ikke bevæge dig ud på det store net, for mulighederne befinder sig lige foran din næse – som indbyggede funktioner og apps i Windows. Mange er tilknyttet skrivebordet i Windows 10, andre lever en mere skjult tilværelse.

Der er masser af apps, du bare kan gå til, og de opfylder forskellige behov: Fra den meget enkle Lommeregner til udregninger direkte på skrivebordet, til de mere komplicerede funktioner såsom at lave multimedie-noter i flere lag. Så læs med her for at finde ud af, hvordan du finder alle de bedste af dem.

Se også:  Guide: Lad Windows hjælpe med teksten
1 Her finder du de mange apps

Få et hurtigt overblik over indbyggede apps i Windows 10 ved at åbne Startmenuen med et klik på Windows-ikonet i nederste venstre hjørne. Den todelte menu har til venstre en kolonne over apps og til højre en mosaik af fliser for apps som Kamera, Skype osv. Klik på dem, hvis du vil åbne dem.

2 Flyt og fjern en app

Som standard vises alle apps, men du kan sortere i fliseikonerne og placere de mest brugte foran og i midten og ellers fjerne de knap så relevante. Fjern en flise ved at højreklikke på den (eller trykke og holde et sekund med fingeren), og vælg ”Frigør fra Start”. Du kan også ændre størrelse og deaktivere deres Live-funktion.

Se også:  Guide: Behersk Windows’ skjulte genveje

3 Åbning af apps

En app, som du åbner, bliver altid vist på Skrivebordet. Alle apps har grundlæggende samme udseende og bestemte ikoner i Proceslinjen, så du kan holde øje med, hvilket programvindue der er åbent. Vil du downloade flere lignende apps, skal du gå til Windows Store-appen. Du finder den i Startmenuen.

 

TAGS
apps
Windows 10

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S