Home » Mobiltelefon » Nu er det meget nemmere at få apps til Huawei-mobilen – en million tilgængelig
Nu er det meget nemmere at få apps til Huawei-mobilen – en million tilgængelig

Nu er det meget nemmere at få apps til Huawei-mobilen – en million tilgængelig

Share

Huawei er klar med et nyt søgeværktøj, der søger på tværs af internettet for at finde apps til deres nye Google-fri smartphones. Det giver adgang til et langt større udvalg af apps end man kan finde i Huaweis egen app-butik

Det er ikke nogen hemmelig, at udvalget af apps i Huaweis app-butik stadig har nogle huller.

Det er Huawei bevidst om, og derfor har de nu skabt et alternativ, som gør det muligt at søge på apps udenom den indbyggede app-butik, AppGallery.

Huawei har lanceret en ny søge-widget ved navn Find Apps.

Den giver dig en mangfoldighed af søgeresultater direkte på hjemmeskærmen af din Huawei-mobil. Den finder ikke bare apps, men også nyheder, billeder, musik og andet indhold.

En kanal til det hele

Søgeværktøjet er drevet af Huaweis egen teknologi, Petal Search Engine, som løbende lokaliserer og indsamler data for at kunne hente de mest præcise og relevante søgeresultater.

“Vi bestræber os på altid at levere de nyeste og mest innovative teknologier til vores kunder. Og med Find Apps Widget har vi skabt et søgeværktøj, der gør det nemt og intuitivt at søge i blandt en million apps og alle mulige former for underholdning direkte fra hjemmeskærmen på smartphonen. Ikke alene bliver søgeresultaterne bedre og mere relevante for den enkelte bruger. Funktionen er også med til at forbedre den samlede smartphone-oplevelse,” siger Yin Lin, der er direktør for Huawei Consumer Business Group Danmark.

Se også:  Kompakt og kompromisløs: Huaweis lette bærbar har det hele
Adgang til én million apps

Find Apps er skabt i samarbejde med internationale eksperter i søgemaskineteknologi – eksempelvis fra den franske søgemaskine Qwant og billedsøgemaskinen Yandex. Samarbejdet sikrer ifølge Huawei, at søgeværktøjet overholder de højeste standarder for datasikkerhed.

Den nye tjeneste er fuldt integreret i Huaweis officielle app-platform AppGallery, og giver adgang til alle apps på AppGallery. Find Apps Widget finder dog også apps fra en række andre kilder, og giver samlet set adgang til en million apps. Dermed kan du faktisk bare bruge Find Apps, så vil du se alt hvad der er tilgængeligt til mobilen. Men du kan fortsat søge efter apps direkte i AppGallery eller bruge Phone Clone til at overføre apps, kontakter, billeder og andet data fra sin gamle smartphone til en ny.

Se også:  Stærkt sports-ur med vild batterilevetid

Find Apps Widget kan downloades via AppGallery og vil på forhånd være installeret på Huawei-smartphones i P40-serien, herunder P40 Pro, P40 og P40 Lite. Funktionen er foreløbig tilgængelig i 45 lande og findes på 40 sprog, inklusiv dansk.

Vi tog en hurtig stikprøve på en af de apps, vi har savnet mest i de nye Huawei-mobiler, nemlig Netflix. Og den kunne vi godt finde med Find Apps.

En anden fordel ved den nye søgemaskine er, at du kan få opdateringer til alle de apps du har på mobilen. Vi har været lidt bekymrede for, hvordan du ville få opdateringer til apps overført med Phone Clone, men dem finder den nye søgemaskine også opdateringer til.

Læs vores anmeldelse af den nye Huawei P40 Pro, som er født med den nye søgemaskine, herunder:

Huawei P40 Pro [TEST]: Huaweis stærke kameramobil klarer sig okay uden Google


TAGS
appgallery
find apps
Huawei
P40 Pro
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S