Home » Bærbar computer » Fin skærm – lav pris
Fin skærm – lav pris

Fin skærm – lav pris

Share

Den er hverken let eller specielt lille, denne Medion, men dens lidt ældre teknologi betyder, at du får rigtigt meget for pengene

Overvægtig ville det være noget af en overdrivelse at kalde denne computer. For selvom vægten er 2,7 kilo, så er tykkelsen kun omkring de 26 mm. Det er ikke voldsomt. Det er kun sammenlignet med testens øvrige ”anorektikere”, at Medion virker lidt omfangsrig. Til gengæld kan du glæde dig hele vejen hen til banken over, at du skal betale mindre end en tredjedel i forhold til testens dyreste maskine.

Til prisen får du en ret hurtig i5-processor, men også en maskine, der er lidt mere ordinær end de øvrige testdeltagere. Et plus er det, at Akoya, som testens eneste, er udstyret med optisk drev.

Se også:  Spar over 13.000 kroner på en stærk Windows-bærbar

Skærmen er dejlig stor, 15,6”. Men da skærmen samtidig har en opløsning, der er det halve af de bedste computeres skærm, får du også mindre detaljering. På mange punkter benytter Medion-maskinen en lidt ældre teknologi – deraf den lave pris.

[pt id=’2029654′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Selvom den er ret tynd er den stor i forhold til testkonkurrenterne. Du får en fint fungerende trykfølsom skærm med i prisen.”‘]

Selvom den er ret tynd, er den stor i forhold til testkonkurrenterne. Du får en fint fungerende, trykfølsom skærm med i prisen.

Et godt eksempel er, at du får hele 500 GB harddisk, men af den traditionelle harddisktype, hvor de øvrige testdeltagere har en hurtig ssd-disk. Maskinen har dog trykfølsom skærm, hvilket må siges at være lidt af en overraskelse til den lave pris.

Medion Akoya giver ikke samme kvalitetsfornemmelse som de øvrige deltagere i testen, men det er en god maskine til prisen. Og når du åbner for den, vil du nyde den meget store skærm, og det faktum, at den er udrustet med et meget hurtigt Nvidia-grafikkort, som betyder, at Akoya er en bærbar med gaming-egenskaber. Der er også Dolby lydteknologi i maskinen, så den er generelt god til underholdning. Både til spil og film finder vi Medion-maskinen ganske fortrinlig.

Medions bud på en tynd bærbar har det svært i denne test, uden at man kan kalde maskinen dårlig, tværtimod. Den er større og tungere, hvortil skal lægges et ”jern” af en strømforsyning. På grafikperformance kan den dog sagtens konkurrere.

[themepacific_accordion] [themepacific_accordion_section title=”Fakta”]

DATATID TECHLIFE MENER:

[/themepacific_accordion_section] [/themepacific_accordion]


Medion Akoya The Touch 300
  • Brugervenlighed
  • Funktionalitet
  • Ydelse
  • Pris
3
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Bærbar computer
medion

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S