Home » Mobiltelefon » Fin – men trænger til opdatering
Fin – men trænger til opdatering

Fin – men trænger til opdatering

Share

iPhone er stadig lækker og hurtig i nyeste version. Men efter utallige opdateringer trænger vi måske til en ”rigtig” nyhed

Den nyeste iPhone ligner den forrige. Den eneste forskel – ud over en anden bagside, som er ret lækker i ”gun-metal” – er en hurtigere processor. En mindre nyhed er fingeraftrykslæseren, hvorpå du blot holder en finger, og mobilen åbner, uden at du skal taste en kode. Denne feature fungerer som regel godt – dog ikke med kolde hænder eller efter en løbetur. Selv ikke efter du har tørret hænderne.

iPhone 5S er modsat især 4 og 4S en ret kvik telefon, der starter applikationer hurtigt og i en fart er på nettet takket være 4G-teknologi. Desuden er styresystemet iOS hver gang en brugervenlig og meget intuitiv oplevelse.

[pt id=’2030464′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”iPhone 5S ligner forgængeren men fås med nye bagsider. Ret nydeligt.”‘]

iPhone 5S ligner forgængeren, men fås med nye bagsider. Ret nydeligt.

Alt sammen er rigtig godt, hvis du ønsker en Applesmartphone, og det er der stadig virkelig mange, der gør – også her på redaktionen. Vi er ret glade for det flotte design, den gode brugerflade og alt det, vi har vænnet os til fra Apple.

Men det ændrer ikke ved, at iPhone måske er ved at være lidt forældet, og med 5S’eren er det altså småt med nyheder. Der er tale om samme fine skærm som tidligere, og indeni er den største nyhed en opgraderet processor og en tilhørende hjælpeprocessor til accelerometret mv. Det forspring Apple har haft med iPhone er ved at være sat over styr, selvom det stadig er en topklasse-mobil.

Vi ser frem til iPhone 6 med stor spænding og noterer, at ønsker du dig en hurtig smartphone med iOS er 5S’eren den bedste på markedet. Men også til en ret høj pris, når man tager med i ligningen, at dens antenne stadig er ringe, og vi oftere mistede mobilforbindelsen på denne smartphone end på nogen af de andre.

[themepacific_accordion] [themepacific_accordion_section title=”Fakta”]

DATATID TECHLIFE MENER:

[/themepacific_accordion_section] [/themepacific_accordion]


Apple iPhone 5S
  • Brugervenlighed
  • Funktionalitet
  • Ydelse
  • Pris
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
Her er den bedste dagspris på PanzerGlass Skærmbeskyttelse (iPhone 5/5S/5C/SE)
TAGS
Apple
iPhone
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S