Home » Mus » Fin lille mus, måske for lille
Fin lille mus, måske for lille

Fin lille mus, måske for lille

Share

Cooler Master laver andet end bare kølere og kabinetter. De har lige introduceret en gamermus, Xornet, der har mange gode kvaliteter. Men desværre er det en ret lille mus

Ved første øjekast har Cooler Master lavet en rigtig flot mus, den er utrolig elegant, og dens design har nogle rigtig lovende detaljer. En af dem er, at musen er udstyret med en holder til lillefingeren. Rigtig smart detalje, som Cooler Master skal have stor ros for.

Derudover er det i høj grad en ”no nonsense”-mus, ikke noget med en overvældende mængde knapper, du kan trykke på eller forsøge at trykke på, er vist det rigtige udtryk, mens du spiller dit favorit-skydespil. Næ – der er de vanlige to til tommelfingeren, højre og venstre museknap, rullehjulet, og så er der en dpi-knap, så du kan ændre følsomheden på musen ”on the fly”.

Ingen driver

Rigtig mange af de gamingmus, vi har testet gennem tiderne, har krævet installation af drivere og software, for at deres mange avancerede funktioner kunne fungere. Men her skal Xornet have ros, for den kræver absolut ingen softwareinstallation. Slut musen til usb-porten på din computer, og du er klar.

Så langt er alt fint. Vi var tilfredse med design og den lette installation, men der var med det samme ting, der frustrerede os ved musen. Det første var, at musen var meget lille, personligt var den alt for lille til min hånd, som måske nok også ligger i den lidt større ende af skalaen. Min kone derimod mente, at den var af perfekt størrelse. Så musen passer fint til en lille hånd.

Det næste, der undrede, var ledningen. Det er fint, at en gamingmus har en ledning, men den bør altså være lavet af et blødt materiale, hvilket den ikke var her. Ledningen var af et relativt stift materiale, hvilket ikke er optimalt til en gamingmus.

Visse ting er det desværre ikke muligt at teste, hvorfor en af Cooler Masters påstande må stå for pålydende. Nemlig holdbarheden på musetasterne. De er fremstillet som Omron Micro Switches, hvilket angiveligt skulle give dem en levetid på omkring 5 millioner klik.

Det er ret imponerende, og selvom vi ikke kunne teste påstanden, så kunne vi hurtigt konstatere, at museknapperne er meget behagelige at bruge, hvilket er meget vigtigt, når vi snakker om spiloplevelser.

Den generelle oplevelse

Musen er en blandet oplevelse. Den er meget responsiv, utroligt præcis, og det fungerer fint at kunne indstille dpi, mens du spiller. Men under brug blev det også meget åbenlyst, at medmindre du har en lille hånd, er den belastende i brug. Det samme gør sig gældende for ufleksibiliteten i ledningen, som gør musen mindre velegnet til spil, end vi først havde håbet på.


Xornet
  • Funktionalitet
  • Pris
3.5

Alt om DATA siger

En fin lille gamingmus, der dog kræver, at du har en lille hånd. Og ledningen er for stiv, hvilket gør musen lidt belastende at bruge til spil. Men den er præcis og lynhurtig og meget behagelig at bruge, ikke mindst på grund af den gode støtte til din lillefinger.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Cooler Master
gaming-mus

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S