Home » Gratis software » Fikser computerens småproblemer
Fikser computerens småproblemer

Fikser computerens småproblemer

Share

Du behøver ikke købe dyre programmer for at holde styr på din computer. Glary Utilities gør det ganske udmærket, og så er det gratis

Der er mange gode grunde til gøre hovedrent på din computer fra tid til anden. Den væsentligste er klart, at du undgår mange computerproblemer på den måde, og dernæst at du kan forhindre de store hastighedsnedgange, som følge af almindelig brug af computeren.

Der findes en række gode værktøjer, netop til det formål at rydde op på din computer. Men de fleste af dem koster en rimelig slat penge. Men Glary Utilities er ganske gratis, og selvom det ikke er så godt som de bedste af de kommercielle programmer, så klarer den opgaven fortrinligt, og i mange tilfælde er programmet alt det du har brug for.

Det kan den

Når du fyrer op under programmet, så tilbyder den at lave et automatisk “1-Click Maintenance”. Her tjekker det din registreringsdatabase, leder efter shortcuts, der ikke længere er aktive, tjekker din startup manager, fjerner midlertidige filer, og fjerner spyware. Den samme manøvre kan også fjerne alle spor efter din internetaktivitet – hvis du har brug for det.

Se også:  Gratis programmer [TEST]: De bedste gratis apps til opdatering

Først fortæller den dig, hvor der er problemer, og så får du mulighed for at bestemme, hvilke kategorier du vil gøre noget ved. Let og elegant. Dog skal du lige være opmærksom på, at alt automatik skal betragtes med mistro. På vores computer ville den for eksempel slette QuickTime fra startup menuen. Det var nu som sådan ok – men det er ikke nødvendigvis altid ok, at fjerne det program. Brug derfor den funktion med varsomhed.

Men der er en række andre muligheder også. Under fanen “Modules” kan du vælge en række undermenuer. “Clean Up & Repair”, “Optimize & Improve”, “Private & Security”, “Files & Folders” og “System Tools”.

Under hvert af de punkter får du mulighed for en række handlinger. Du kan rense din harddisk eller registreringsdatabase. Du kan vælge at overvåge og optimere hukommelsen under drift, du kan makulere filer, genskabe slettede filer og kryptere filer du vil holde hemmelige.

Se også:  Guide: Overfør data til en ny pc med gratis software

Der er en lang række muligheder med programmet, og det kan godt undre, at det faktisk er gratis.

En enkelt advarsel

Så godt som programmet end er, så vær lige opmærksom på, at det altså er et gratis program. Udviklerne ønsker naturligvis, at du køber programmet, og derfor har du da også mulighed for at opgradere til en “Pro-version”, hvor alt kører i baggrunden, og hvor du intet aktivt skal gøre selv. Men de gør det nu meget ubemærket, og ganske sobert.

En anden ting du dog lige skal være opmærksom på er, at når du installerer programmet, så prøver den at få dig til at installere værktøjslinjen “Ask” samtidig. Du kan sagtens klikke den fra, det betyder intet for Glary Utilities, men det er faktisk gjort, så man godt kan tro, at det er nødvendigt for at installere programmet.


Glary Utilities
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris
3.5

Alt om DATA siger

Glary Utilities er en smart utility, som kan meget af det som de store kommercielle produkter også kan, og så er det gratis.

Sending
User Review
0 (0 votes)
Her er den bedste dagspris på Glary Utilities Pro 5 СD 1 Device GLOBAL Key PC
TAGS
AOD Download
computer problemer
gratis
Utility
Værktøj

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S