Fibaro Motion Sensor og Fibaro CO Sensor [TEST]: Sensorer til det hele

Fibaro Motion Sensor og Fibaro CO Sensor [TEST]: Sensorer til det hele

Share

En hypersensitiv golfbold og en lille kuliltesensor er blot to af produkterne fra Fibaro, som både tilbyder kontrolcentre og integration med Apple HomeKit. Alt om DATA foretrækker den sidste mulighed

Får navnet Fibaro en klokke til at ringe? Indtil for kort tid siden ikke hos os, men det bør det snart gøre for alle gadget-fans.

Denne polske virksomhed fremstiller nemlig nogle rigtigt spændende smarthome-enheder, og efter at den har sluttet sig til Apple HomeKit, er der også sket ting og sager med produkternes design.

Ud over de to sensorer, vi her ser på, er der følere for vand og røg, samt åbning af døre og vinduer. Smarte stikkontakter og termostater indgår også i sortimentet.

Se også:  Ruark R7 [Test]: Et hi-fi-møbel til det hele
Følsom golfbold

Fibaro kalder den blot Motion Sensor, men den lille hvide kugle med en diameter på 46 mm er meget mere end det. Den registrerer ikke blot bevægelse (personer i nærheden), vibration (f.eks. under transport), temperatur og lysintensitet.

Disse data kan overføres via Bluetooth til en iPhone eller iPad og derfra videre til andre enheder på netværket, og de kan også trigge andre handlinger.

Der er nogle eksempler på Fibaros hjemmeside, hvor vi især synes godt om, at hele huset automatisk kan blive vækket, når man selv strækker sig i sengen og er på vej til at stå op.

Del denne