Home » Andet » Friske film på vej til dig
Friske film på vej til dig

Friske film på vej til dig

Share

Det har længe været muligt at downloade film til computeren, men svært at gøre det lovligt. Nu er et firma på vej med en af de hidtil bedste løsninger

Firmaet hedder Film Fresh, og indtil videre kan du desværre kun købe film fra dem, hvis du bor i USA. Men det er bemærkelsesværdigt, at en række af de store filmstudier nu har givet lov til at downloade helt nye film fra deres katalog.

Det er selvfølgelig ikke helt perfekt. Filmene er beskyttet med DRM, men denne gang er det DRM fra DIVX. Den virker en anelse anderledes end de fleste tidligere typer DRM.

Du kan nemlig registrere alle dine apparater til at afspille filmene. De skal godt nok også have en eller anden form for DIVX-afspiller installeret, men derefter er det muligt at afspille film uden videre på alle dine egne apparater.

Hvert apparat henter automatisk en krypteringsnøgle fra en DIVX-server, når der afspilles. Hvilket selvfølgelig også stiller det ekstra krav, at apparatet skal være i stand til at koble til Internettet.

Ikke desto mindre er det dog uden tvivl den hidtil bedste løsning til at downloade film på lovlig vis. Prisen er 10 dollars pr. film (omkring 60 kroner), det er ikke muligt at leje endnu.

www.filmfresh.com.


TAGS
download
film fresh

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S