Home » Erhverv » Fem guldkorn til kontoret
Fem guldkorn til kontoret

Fem guldkorn til kontoret

Share

Denne gang kan du overveje en stærk erhvervscomputer, fleksibel tablet, hårdfør smartphone, bærbar skærm eller solid sikkerhedsløsning til dit kontor eller hjem

For nylig lancerede Lenovo en række nye produkter og opdateringer i virksomhedens ThinkCentre-portefølje af stationære computere til erhvervsbrug: ThinkCentre M83 Tiny, Lenovo E50-05 og ThinkCentre E63z All-in-One. De nye computere og opdateringer i ThinkCentre-serien er designet til at øge produktiviteten og ydeevnen i arbejdsøjemed.

ThinkCentre M83 Tiny er Lenovos nyeste skud på stammen i den stationære ”Tiny” M-serie. Det er en fleksibel stationær mikrocomputer til større virksomheder, som ikke går på kompromis med produktivitet eller effektivitet. Lenovo E50-05 er det seneste stationære tower-produkt fra Lenovo og et prisbilligt alternativ til små og mellemstore virksomheder.

Endelig er ThinkCentre E63z Core i3 All-in-One efterfølgeren til ThinkCentre E63z, som blev lanceret i august, og som nu har fået et løft i ydeevnen med Intel Core i3-processor.

[pt id=’2033803′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Lenovo er klar med en lang række nye erhvervsprodukter der både inkluderer nye mikrocomputere alt i en-pc’er og meget andet.”‘]

Lenovo er klar med en lang række nye erhvervsprodukter, der både inkluderer nye mikrocomputere, alt i en-pc’er og meget andet.

Priser fra: 2250 kr. ekskl. moms

Se også:  Lenovo lancerer ny edge-løsning med AI

Fujitsu har for nylig introduceret en ny 10,1”-tablet, Fujitsu Tablet Stylistic Q555, der er ideel til travle medarbejdere på farten. Den er bygget til Microsoft Windows 8 og 8,1-miljøer og er udstyret med et brugerorienteret design, som inkluderer en lys antirefleks WUXGA-skærm, ekstraordinær lang batteritid, monterbart tastatur, sikkerhed i enterprise-klassen og de nyeste tilslutningsmuligheder.

Den er designet til at kunne anvendes en hel arbejdsdag, uanset hvor medarbejderne befinder sig, og uden at det er nødvendigt at tilslutte en ekstern strømforsyning takket være en batterilevetid på 10 timer. Og så er den tilmed let at have med under armen med en vægt på kun 655 g.

[pt id=’2033804′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Det ligner en laptop men er en tablet med monterbart tastatur. Batterilevetiden er nok til en hel arbejdsdag.”‘]

Det ligner en laptop, men er en tablet med monterbart tastatur. Batterilevetiden er nok til en hel arbejdsdag.

Pris: Afhænger af konfiguration

Se også:  Lenovo Legion 7 16 [TEST]: Kvalitetsmaskine med dræberinstinkt

RG702 er første model i RugGears nye serie af supersolide smartphones. Med sin 4,5” HD-skærm har den nye RugGear en størrelse, der passer til de fleste lommer i både arbejdstøj og civile jakker. Mens almindelige brugere køber smartphones med stadig større skærme, ryster mange professionelle brugere på hovedet.

Det er først og fremmest håndværkere, montører og ingeniører, der slet ikke har plads til de trendy ”phablets” med skærme på 5,5 eller 6” i lommerne på deres arbejdstøj. De vil hellere have super-hårdføre smartphones med en handy skærmstørrelse. Det er netop den målgruppe, som RugGear sigter mod med sin nye RG702 telefon. Vand, snavs, mudder eller et fald fra to meters højde på et betongulv skulle ikke være noget problem.

[pt id=’2033805′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Smartphones og hårde arbejdsforhold går normalt ikke godt i spænd sammen men denne hårdføre mobil fra RugGear kan klare både vand snavs mudder og stød.”‘]

Smartphones og hårde arbejdsforhold går normalt ikke godt i spænd sammen, men denne hårdføre mobil fra RugGear, kan klare både vand, snavs, mudder og stød.

Pris: Ca. 2350 kr. ekskl. moms

AOC’s bærbare skærm E1759FWU gør det muligt hurtigt og nemt at opsætte en dual-skærm, så man har en solid arbejdsstation, selv når man arbejder uden for kontoret. Skærmens bare 1,28 kilo og slanke design gør E1759FWU til den perfekte følgesvend til arbejds- eller fritidsbrug.

E1759FWU imponerer med en 17.3”-skærm, som nogenlunde svarer til størrelsen på et A4-papir. Derudover hjælper skærmen i forskellige arbejdssituationer, da man nemt og bekvemt kan dele informationer med andre på den ekstra skærm. Der følger et blødt etui med til skærmen, som beskytter under transport og opbevaring.

Derudover har skærmen en pivot-funktion, som gør, at skærmbilledet automatisk roteres, i takt med at skærmen vendes og drejes. Brugbart til skrivebordspræsentationer, dokumentvisning, tekster eller mails. Når den ikke er i brug, kan monitorstanderen foldes sammen. For at gøre håndteringen simplere er skærmen udstyret med intelligent software, der selv regulerer lysstyrke, kontrast- og strømforsyningsindstillinger.

[pt id=’2033806′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Denne skærm fra AOC er oplagt når man vil have en skærm med sig og få en større arbejdsflade.”‘]

Denne skærm fra AOC er oplagt, når man vil have en skærm med sig og få en større arbejdsflade.

Pris: Ca. 900 kr. ekskl. moms

Fujitsu har også for nylig lanceret en ny sikkerhedsløsning, som skal hjælpe små og mellemstore virksomheder med at undgå katastrofale datatab uden at tilføje kompleksitet til virksomhedens it-infrastruktur.

Eternus Storage Cluster muliggør transparent failover af Eternus DX storage-systemer, som automatisk holder virksomheden i drift i tilfælde af planlagte eller uforudsete udfald. Alle applikationsadgange holdes i realtid, mens alle systemer af høj tilgængelighed kan køres i drift under standardoperationer.

Løsningen understøtter også manuel failover, hvilket hjælper i tilfælde af planlagte strømnedlukninger, ved disaster recovery-tests og opgraderinger. Det gør disaster recovery enkel og økonomisk overkommeligt for SMV’er, der eksempelvis kører Microsoft-programmer, og som overvejer at gennemføre mindre virtualiseringsprojekter.

[pt id=’2033807′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”At investere i et Storage Cluster kan tjene sig ind hvis uheldet er ude.”‘]

At investere i et Storage Cluster kan tjene sig ind, hvis uheldet er ude.

Pris: Afhænger af model og konfiguration


TAGS
AOC
erhverv
fujitsu
lenovo
RugGear

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S