Test: Fatal1ty Z170 Gaming ITX/AC

Test: Fatal1ty Z170 Gaming ITX/AC

Share

Der er noget ualmindelig tilfredsstillende ved et stærkt mini-ITX-bundkort, og de gør vores indre nørder glade. Det seneste ASRock i ministørrelse kan konkurrere med det bedste kort i fuld størrelse.

Man får aldrig alle de funktioner, som man har i et komplet ATX-bundkort – der er simpelthen ikke plads nok. Det er grunden til, at der kun er en enkelt pci-e-x16-lane på dette kort og ingen understøttelse af andre pci-e-enheder såsom lydkort. Men der er en mini-pci-e-connector, der bliver brugt af et Wi-Fi-kort, og en M.2.sokkel til pci-e-ssd’er.

Det betyder, at dette diminutive ASRock Z170 har alle de funktioner, der skal til for at lave en forrygende lille gamingmaskine. Hvis man parrer den med en overclocket Core i7-processor og det kostbare AMD R9 Nano-grafikkort, har man al den gamingkraft, man kan vride ind i et lillebitte kabinet.

Se også:  Asus Strix Z270G Gaming [TEST]: Lille bundkort med det hele

Den begrænsede plads gjorde, at vi kun nåede op på 4,7 GHz under overclocking. Men man kan hævde, at der ikke er nogen grund til at køre sin cpu så hårdt i en lille pc. Under alle omstændigheder er ASRocks fremragende Gaming ITX/AC en forrygende mulighed, hvis man vil lave en stærk, men diminutiv gamingmaskine.

Fatal1ty Z170 Gaming ITX/AC

Resume

Pris: 1700 kroner

4.5
Her er den bedste dagspris på:
Asrock Fatal1ty Z170 Gaming-ITX/ac priser
Del denne