Home » Mus » Farverig mus
Farverig mus

Farverig mus

Share

Høj ydeevne og en masse genvejsfunktioner gør denne mus særdeles attraktiv

At tyske Roccat vinder vores hjerte med Kone XTD skyldes, at brugervenlighed, design, ydeevne og funktioner går op i en højere enhed.

Ved første øjekast ser musen en anelse kedelig ud – den har ikke et skævt eller i øjefaldende design. Men når du lægger hånden på den, er det en behagelig oplevelse, fordi overfladen er dækket af et tynd lag gummi. Musens knapper er lettilgængelige på ryggen såvel som i venstre side, og så løber der to lysspor på hver side af museryggen, hvilket giver Kone XTD en lidt pyntet stil.

Se også:  Steelseries Sensei Ten [TEST]: Formet som gamerne kan lide den

Musen er spækket med fede funktioner, som måske virker overvældende i starten, men bruger du et par timer på at lære funktionerne at kende, vil du opdage en brugervenlighed, der er næsten uden sidestykke.

Du kan nemt indstille musens reaktionshastighed i forskellige niveauer, og når du ændrer på dpi’en inde i spillet, fortæller en stemme dig, hvor høj eller lav hastigheden er – en simpel funktion, der giver et godt overblik.

Trykker du på Roccat Easy-Shift knappen, kan du tildele musens syv øvrige knapper en sekundær funktion. Spiller du strategispil eller rollespil, kan du snildt skifte knappernes funktion, når du skifter karakter inde i kampens hede. Eneste problem er, at ikke alle knapper kan bruges som Easy-shift knap.

Se også:  Lenovo sætter fokus på tilbehør til mobilt arbejde med helt nyt brand

Kone XTD har en hastighed på op til 8200 dpi, hvilket gør musen ideel til både skydespil og strategispil. Fødderne har en overflade, der sikrer lav friktion og støj uanset, om musen kører over et træbord eller en metalbordplade.

Roccat sikrer dig en konkurrencefordel, når du spiller mod andre, fordi musen ikke kun har en høj ydeevne. Kone XTD har en masse genvejsfunktioner, der sikrer dig hurtig reaktion og handleevne, når du spiller – en klar testvinder.


Roccat Kone XTD
  • Brugervenlighed
  • Funktionalitet
  • Ydelse
  • Pris
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
mus
Roccat

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S