Home » AOD Pro » Farvel til patch-tirsdag – for de heldige
Farvel til patch-tirsdag – for de heldige

Farvel til patch-tirsdag – for de heldige

Share

Et nyt værktøj fra Microsoft skal gøre opdateringer lettere for administratorer, også selv om medarbejderne befinder sig uden for arbejdspladsen

Traditionelt har tirsdag været den dag, hvor alle admins har skullet tjekke, teste og måske udrulle de nyeste opdateringer fra Microsoft. Men softwaregiganten er ved at udvikle et nyt værktøj, Windows Autopatch, der skal automatisere disse opdateringer.

Derved bliver patch-tirsdag en saga blot for mange administratorer rundt om i verden.

Professionelle brugere, der har Windows 10 eller Windows 11 Enterprise E3-licenser, hører til blandt dem, der vil få denne mulighed – helt uden ekstra omkostninger, skriver Microsoft på deres blog.

Affødt af hybride arbejdspladser

En årsag til at Microsoft er i gang med at udvikle denne nye funktion er, at stadig flere har fået en hybrid arbejdsplads, hvilket betyder, at de bruger forskellige miljøer, og dermed får administratorerne stadig mere svært ved at følge med og beskytte deres medarbejdere. For ofte vil medarbejdere ikke være beskyttet at virksomhedens sikkerhedssystemer, når de sidder derhjemme eller er andre steder uden for firmadomicilet.

Se også:  TP-Link RE305 og RE605X [TEST]: Gode Wi-Fi-extendere til lave priser

Den nye funktion skulle selv kunne opdage, hvilke opdateringer der er behov for – ved hjælpe af en række test-opkald. Men samtidig er det et krav, at Intune, Azure Active Directory og Microsoft 365 Apps for Enterprise er installeret og konfigureret korrekt.

På selskabets blog lover Microsoft, at Autopatch kan levere hurtige reaktioner på ændringer og lukke hullet mellem beskyttelse og produktivitet.


TAGS
Hjemmekontor
hybrid arbejdsplads
it-administrator
netværk
patch

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S