Home » AOD Pro » Farlige e-mails sniger sig gennem sikkerhedsfiltret
Farlige e-mails sniger sig gennem sikkerhedsfiltret

Farlige e-mails sniger sig gennem sikkerhedsfiltret

Share

Virksomheder er blevet rigtig gode til at sørge for, at der er sikkerhedssoftware installeret. Desværre er de stadig ikke gode nok. Millioner af ondsindede mails sniger sig igennem forsvarsværkerne

Sikkerhedsfirmaet Barracuda har tjekket deres Email Threat Scanner, og ifølge data herfra står det ikke for godt til med sikkerheden på mailfronten – selvom stort set alle organisationer har sikkerhedssoftware installeret.

Resultatet af undersøgelsen viser, at hver organisation, der har benyttet scanneren, i gennemsnit rammes af 512 angreb, og i 14 procent af tilfældene var de ondsindede mails stadig i indbakken, da analysen blev udført.

Barracuda oplyser, at 4550 organisationer har brugt deres værktøj til at scanne over 2.6 millioner unikke beskeder sidste år, og at der her blev fundet 2,03 millioner unikke angreb.

Se også:  Undgå katastrofer på de sociale medier
Dobbelttjek afsenderen

For Barracuda viser det, at de traditionelle email-gateways bare ikke er nok. I en pressemeddelelse opfordrer sikkerhedsfirmaet til, at virksomheder også bør bruge API-baserede forsvar af indbakken.

Ifølge Don MacLennan, som har titlen SVP, Engineering & Product management, Email Protection hos Barracuda, er den bedste måde at forsvare sig mod phishingangreb altid at dobbelttjekke afsenderes adresse og helt holde sig fra at klikke på links eller downloade filer, medmindre man er helt sikker på, at det er sikkert.

Han anbefaler samtidig, at der bruges et dobbelttjek, hvor for eksempel både mailadresse og telefonnummer kontrolleres. På den måde får man større vished om afsenderes identitet, hvis der kan være nogen som helst tvivl om ægtheden af afsenderen eller indholdet i mailen.


TAGS
e-mail
It-sikkerhed

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S