Home » Printer » Fantastiske farver
Fantastiske farver

Fantastiske farver

Share

Canon MX860 er en multi-funktionsprinter, der ikke alene kan mange ting, den gør det også fortrinligt og til en rimelig pris

Canon er et velkendt mærke, når det kommer til kameraer, og deres printere har længe haft et ry, der næsten er lige så godt som deres kameraers. Her på Alt om DATA har de vundet adskillige test, og derfor var vi også spændte, da vi modtog det første eksemplar af deres længe ventede MX860-printer.

Let start

Installationen var, vanen tro, ikke noget særligt. Det eneste sted, hvor vi oplevede en smule modgang, var, da vi ville koble printeren til vores trådløse netværk. Der var nemlig kun to muligheder. Enten via WPS, og det krævede en router, der understøttede denne funktionalitet, eller via WCN (Windows Connect Now).

Vi ønskede bare at bruge kodeordet til nettet for at slutte den til, men det var ikke en mulighed. Vi valgte i stedet at koble printeren til via usb-forbindelsen, men der er ingen forskel på betjeningen af printeren, om den bliver koblet til via usb, trådløst eller direkte på det faste netværk.

MX860 har en såkaldt auto-duplex-funktion, der kan bruges til batch-scanning eller kopiering af dobbeltsidede dokumenter, og samtidig kan den naturligvis skrive ud på begge sider af papiret. Smart og papirbesparende.

Se også:  Her kan små virksomheder selv printe reklamematerialer

Du kan som bruger vælge at betjene scanneren direkte ved printeren eller via den medfølgende software. Den genkender selv typen af dokumenter, så du skal ikke spekulere på, om den skal scanne grafik, tekst eller foto ind.

Meget høj kvalitet

Nu gik vi så i gang med at skrive ud for at teste, hvor godt printeren arbejdede. Der gik ikke længe, før vi var af den overbevisning, at det næsten var en fornærmelse mod denne printer at skrive ren tekst ud. For billedkvaliteten var nærmest ufattelig høj. MX860 har en dråbestørrelse på en picoliter, hvilket giver en opløsning på ikke mindre end 9600dpi, og det kan ses på udskrifterne.
Sjældent har vi her på redaktionen set så flotte udskrifter. Vi gik derfor hurtigt i gang med at skrive billeder ud for rigtigt at presse printeren.

Vi benyttede naturligvis Canons eget Photo Paper Plus Glossy II for at sikre den bedste kvalitet, og det kunne ses. Farverne var meget naturlige, hvilket tydeligt kunne ses, specielt på de udskrifter af dyr og natur, som vi sendte til printeren. Vi var også imponerede over hastigheden, hvormed printeren arbejdede.

Fra vi trykkede på knappen til vi havde et 10×15 billede i hånden (udskrevet i bedste kvalitet), gik der kun lige over 40 sekunder. Og hvad endnu bedre var, der var ingen chance for, at billederne skulle klistre sammen, for udskriften var fuldkommen tør, når den kom ud af printeren.
Men naturligvis må vi også lige kommentere på udskriftskvaliteten på tekst.

Se også:  Smart løsning bringer print ind i den digitale tidsalder

Vores testdokument nærmest sprøjtede ud fra printeren. Kvaliteten var i særklasse, og det spændende var, at da vi havde valgt en almindelig udskrift, brugte vi også almindeligt papir, men vi kunne ikke dy os for at putte lidt billeder ind i et word-dokument. Men de blev også udskrevet i meget høj kvalitet. Det var en meget overbevisende præstation fra MX860.

God software

Med til printeren kommer der et stykke software, hvorfra du kan arbejde med printeren. Herfra kan du scanne, lave fotoprojekter såsom mapper, albums, samlinger og så videre, finde flere spændende ting til dine udskrifter på nettet, fejlsøge på din printer og meget mere.
Det er en god software, der er brugervenlig og let at arbejde med. Det kan virkelig godt betale sig at bruge den, hvis du bare skal skrive nogle billeder ud oggodt vil have sat dem pænt op.


PIXMA MX860
  • Udskrifthastighed
  • Udskriftkvalitet
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris
5

Alt om DATA siger

Det mest negative vi kan sige er, at det næsten er en fornærmelse at skrive almindelig tekst ud på denne printer.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Alt om DATA anbefaler
Canon
multifunktionsmaskine
printer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S