Home » Test » Fantastiske farver
Fantastiske farver

Fantastiske farver

Share

Dette tv er det bedste valg for filmentusiasten

Testens suverænt dyreste tv er umiddelbart ikke det mest imponerende, når de tre testdeltagere står ved siden af hinanden. Men efter kort tids brug var det vores favorit.

Grunden er den simple, at Panasonic TX-L65WT600E i den grad formår at gengive farver og billeder præcist og meget, meget lækkert. Du får ikke den der ”lige i hovedet”-skarphed, som Samsung giver til overflod, men en farvedybde og renhed i farverne, der er imponerende.

Der er ingen tvivl om, at Panasonic-deltageren er filmentusiastens valg. Det er da også THX4K-certificeret, hvilket betyder, at det kan overholde meget strenge krav vedrørende farvegengivelse. Der er endda en ISF-godkendelse – den som filmentusiaster og professionelle kræver.

Se også:  Her er de bedste Black Friday-tilbud på tv'er

Der er endda slet ikke tale om en professionel skærm, men et tv til dig og mig. Du vil blive betaget – og sluge den ene film efter den anden, mens du nyder det enkle og flotte design.

[pt id=’2029309′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Testens bedste billede kommer fra Panasonic. Det er det fysisk tykkeste i testen med mere end 5 centimer men fremstår alligevel flot og stilrent.”‘]

Testens bedste billede kommer fra Panasonic. Det er det fysisk tykkeste i testen med mere end 5 centimer, men fremstår alligevel flot og stilrent.

Opsætningen er enkel og ligetil. Det nye Viera smart-tv-design betyder, at du kan vælge din egen startskærm, så den er forskellig fra bruger til bruger. Så vil du helst starte med at kigge tv, når du tænder tv’et, laver du en sådan profil. Vil du heller lægge ud med at se Netflix, så kan det også lade sig gøre.

Selve smart-tv-delen kører godt, men er dog ikke så udbygget som hos især Samsung. Men Panasonic har givet denne del et veltrængt kvalitetsløft i forhold til tidligere tv-modeller.

Panasonic giver testens bedste tv-billede, når du ser film via Blu-ray. Almindeligt ikke-HD-tv klares udmærket, da tv’et ikke formår at udstille fejlene. På dette punkt overgås det af Philips, der er en bedre allrounder.

Men er målet bedst muligt tv-billede, når der skal sluges film og serier i HD, og har du pengene – 50.000 kroner – til projektet, så kan vi på det varmeste anbefale denne perle.


Panasonic TX-L65WT600E
  • Brugervenlighed
  • Funktionalitet
  • Ydelse
  • Pris
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Panasonic
tv
UHD

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S