Home » Andet » Fantastisk grafik og underholdning
Fantastisk grafik og underholdning

Fantastisk grafik og underholdning

Share

PlayStation 3 slår konkurrenterne med et teknisk knockout

Og det gør den af mange forskellige grunde. Ikke fordi det er den perfekte maskine, og prisen er da også i den lidt høje ende – den kan jo ikke meget mere end den omkring 1.000 kroner billigere Xbox. Men lever du med dem begge til hverdag, vil de fleste ikke være i tvivl og vælge PS3’eren.

Grundene er som sagt mange. Først og fremmest at den kører ekstremt godt og hurtigt. Her vil ikke alle brugere være enige – men efter at have prøvet alternativerne må vi give PS3 sejren.

Den er hurtigt oppe at køre og giver en masse muligheder i menuerne. Disse kunne være lettere at navigere rundt i – og når der skal vælges mellem forskellige opløsninger og udgange, er det mere besværligt, end vi mener, er nødvendigt.

Se også:  Når sky-gpu’en tager over

Men når alt er sat op, vil du glædes over en formidabel grafik i Full HD-opløsning. Spillene er ganske enkelt fremragende og kører helt glidende, uanset hvor vildt det er. Det er her, vi synes, grafik og lyd er bedst målt mod de øvrige.

Læg dertil, at den er stort set støjfri, og vi har en vinder. Den er helt tyst og larmer faktisk ikke meget mere end en god bærbar computer! Det er ganske godt gået, når man tænker på hvor kraftig en processor, den faktisk indeholder.

PS3 er ikke den perfekte spillekonsol – den er ikke så fleksibel som en pc, ikke så let at sætte op som en Xbox og så videre. Men den er et godt kompromis. Og når du dertil lægger, at du får en ganske hæderlig Blu-ray-afspiller, der endda løbende bliver software-opdateret til de nyeste standarder, og du kan spare udgiften til denne. Desuden er Blu-ray-afspiller-delen til film hurtigere til at loade end de fleste stand-alone Blu-ray-afspillere!

Se også:  Nu kan en lyssensor i det mekaniske tastatur optimere din gaming

Konklusion

PlayStation 3 er spillemaskinen til den voksne, som vil have høj kvalitet, lav støj og en grafik, som sparker r..! Den er ikke perfekt, og prisen er også noget højere end hos de øvrige. Dertil er det svært at finde spil, som er billige. Mindst 400-500 kroner skal du slippe hver gang.
Alligevel mener vi, at den er den bedste løsning af alle til den, skal vi sige, mere modne voksne!


PlayStation 3
  • Pris
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Gaming
Playstation 3
Sony
Spillekonsol

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S