Home » Test » Fantastisk billedkvalitet
Fantastisk billedkvalitet

Fantastisk billedkvalitet

Share

Panasonic brillerer med en fantastisk billedkvalitet og vinder testen

Vi har testet 65”-varianten af dette tv ved en tidligere lejlighed og gav det topkarakter i ydelse. Det sker også for denne 50”-variant. For der er tale om helt det samme tv, blot 15” mindre. Derved bliver det faktisk mindre imponerende. For med 65”-udgaven kunne vi sidde to meter fra den kæmpestore skærm og nyde et kildebillede i 720p-opløsning, altså under full HD. Tv’et opskalerer i en så høj kvalitet, at det ikke var noget problem. Det er der naturligvis heller ikke med 50”-udgaven, men det virker bare mindre imponerende med en mindre skærm.

En sort, tynd plastkant får tv’et til at se ud, som om det er rammeløst.

Men også her kan du sidde i blot 2 meters afstand og alligevel opleve ultraskarpe billeder, så længe kildematerialet ikke er af for ringe kvalitet. Ser du et gammelt afsnit af ”Venner” eller lignende står billedet ikke specielt godt, men sådan er det også med alle andre tv’er.

Det, der gør Panasonic-tv’et unikt, er farvegengivelsen. Skærmen har en glød og varme, som minder lidt om de nu hedengangne plasmaskærme. Det er stadig mere køligt, som vi kender fra alle LED-tv’er, men stofligheden og gløden er unik. Kombinationen af den høje skarphed og de flotte farver gør, at man bliver meget betaget og kan nappe mange timers tv-kigning i træk. Det samme gælder når du ser 3D – billedet står helt rent og effekterne kommer godt ”ud af skærmen”.

Se også:  Synes du OLED er for dyrt? Så glæd dig over de nye Mini-LED-tv

Billedindstillingerne er godt hjulpet på vej af THX Cinema- og THX Cinema Bright Room-indstillingerne, forudindstillinger, som giver et fantastisk flot billede. Desværre er de ikke tilgængelige ved optagelser via ekstern harddisk eller smart-tv-delen. Det er os lidt ubegribeligt, men har sandsynligvis med certificeringen fra THX at gøre. Man kan ikke opnå samme høje standard fra de to kilder, synes budskabet at være.

Panasonic er naturligvis et smart-tv, og det fungerer fint nok. Det er dog ikke det hurtigste på markedet, og idéen med at have sin egen skærm ved opstart er god. Den kan dog virke noget irriterende i starten, når man blot vil se tv. Og du kan ikke slippe for denne option.

Se også:  LG C1 [TEST]: Billedet blæser dig bagover

Lydkvaliteten er godkendt fra det store tv, da den kommer godt ud i stuen. Men som hos de øvrige mangler vi noget substans og dybde, hvorfor en lydbar eller lignende vil være et forbedrende supplement.

Men du vælger heller ikke dette tv for lyden eller funktionerne. De er i orden uden at imponere. Det er billedkvaliteten, som er meget vanedannende og virker mere tæt på kilden end de øvrige i testen.

Konkurrenterne virker nærmest kølige i farverne, når du lige har kigget på Panasonic. Men kvalitet koster, og vil du have testens bedste tv-billede, må du også af med lidt flere penge end for de øvrige testdeltagere.

Du kan skyde et lille kamera op foroven, så du for eksempel kan video-skype.

Fod

Den store fod er helt stabil – og kan selvfølgelig tages af, hvis tv’et skal hænge på væggen.

Billedkvalitet

Panelet og de vigtige billedprocessorer er af meget høj kaliber.

[themepacific_accordion] [themepacific_accordion_section title=”Fakta”]

Datatid TechLife mener:

[/themepacific_accordion_section] [/themepacific_accordion]


Panasonic TX-55AS650
  • Brugervenlighed
  • Funktionalitet
  • Ydelse
  • Pris
3
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Panasonic
tv
UHD

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S