Home » Andet » Pristjek: Her får du mest underholdning for pengene
Pristjek: Her får du mest underholdning for pengene

Pristjek: Her får du mest underholdning for pengene

Share

Flere og flere udbydere tilbyder både bredbånd, TV og mobilabonnement, så du har mulighed for at samle alle tingene hos én udbyder. Se her, hvor du gør det billigst 

Det kan være svært at overskuelig, hvis ens bredbånd, TV og mobilabonnement er købt en række forskellige steder. Flere og flere udbydere begynder dog at udbyde alle tre abonnementer, hvorfor du altså har mulighed for at samle alle tingene hos én udbyder. Samlino.dk har derfor valgt at undersøge og sammenligne, hvilke udbydere der faktisk udbyder alle tre ting, så I får muligheden for at se, hvor det billigst kan erhverves.

For at indgå i analysen, skal udbyderne tilbyde bredbånd, mobilabonnement og tv-pakker. Yderligere skal der være minimum 10 GB data i mobilabonnementet. Dette kriterie er sat, da du som forbruger skal have mest muligt ud af alle ekstratjenester – også når du er på farten. Ved bredbåndsabonnementet er det billigste alternativ valgt, dog med det kriterie at internettet skal kunne benyttes trådløst. Ved TV-pakken er den pakke, hvor der er flest kanaler inkluderet valgt. Da der har været lagt fokus på, hvor man får allermest med, er det den udbyder der tilbyder flest ekstra services, der ligger øverst i tabellen.

Se også:  Philips afslører forårets tv-sortiment: Mere for pengene end nogensinde

 

Abonnementer med underholdning.

Abonnementer med underholdning.

Telia har mest underholdning

Er du på udkig efter stedet, hvor du får mest underholdning ved siden af dine køb, er Telia stedet. Hos Telia kan du vælge mellem en række valgfri service. Her kan du vælge hele 5 services ud af 7 mulige. De 7 mulige er: Office 365, Telia Secure, Telia TV, Spotify*, HBO Nordic, Flipp og Zetland. Hvis HBO Nordic ikke tilvælges, kan dette erhverves for 69 kroner om måneden. Altså en besparelse på 20 kroner om måneden. Derudover får du også 47 kanaler gennem TV-pakken, hvorfor Telia altså også er rig på underholdning på dette parameter. 

 

Fullrate er billigst

Er du i stedet på udkig efter den billigste løsning, baseret på vores kriterier, er det rette sted hos Fullrate. Her får du 30 GB data og 10 timers tale, 25/2 Mbit hastighed på bredbåndet og 45 kanaler. Derudover får du også en Huawei P9 Lite Mini med i købet, hvis du vælger mobilabonnement hos Fullrate. En smartphone der normalt har en værdi af 1.495 kroner. Derudover får du også første måneds bredbånd gratis. Alt i alt får du dette til 5.021 kroner, hvilket er en besparelse på over 2.100 kroner kontra undersøgelsens dyreste.

Se også:  TV'er [STORTEST]: TV-oplevelser i det helt store format
Plads til valgfrihed

Selvom undersøgelsen her viser, hvilke udbydere der gør det muligt for dig at samle alle dine ting ét sted, er det ikke ensbetydende med, at du er tvunget til at vælge alle tingene samme sted. Ingen af produkterne er pakkeløsninger, hvorfor du frit kan vælge og sammensætte de forskellige ting. Ønsker du for eksempel WAOOs TV-pakke og deres bredbåndsabonnement, men er mere interesseret i Telias mobilabonnement, kan du blot købe mobilabonnement fra Telia, men fastholde TV og bredbånd fra WAOO. Derfor anbefaler vi altid, at man sammenligner markedet for at finde de bedste og billigste løsninger til dit behov.


TAGS
abonnement
bredbånd
samlino
tv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S