Home » Gratis software » Få styr på dit computerforbrug
Få styr på dit computerforbrug

Få styr på dit computerforbrug

Share

ManicTime er et smart værktøj, der automatisk opsamler data om dit computerforbrug.

Kunne du tænke at komme i lidt bedre i kontakt med dit eget computerforbrug, og finde ud af, præcis hvad det egentligt er, du foretager dig foran skærmen og i hvor lang tid, er ManicTime lige værktøjet til dig.

Udover basale informationer omkring din aktivitet ved computeren – hvornår du bruger den og hvornår du er væk – giver programmet dig udførlige detaljer om hvilke programmer og applikationer du har brugt og i hvor lang tid.

Også dit internetforbrug registreres – hvilke sider du har kigget på og hvor længe ad gangen. Her stødte vi dog på det første – og heldigvis også det sidste – problem. ManicTime understøtter tilsyneladende ikke Firefox 3.6 og Internet Explorer 8.0.6. Kun vores adfærd i Opera og Chrome kunne registreres.

Se også:  De bedste gratis-programmer

Det må betragtes som en fejl af de lidt større, når nu langt de fleste computerbrugere anvender Firefox eller IE. Man må dog gå ud fra, at det noget der bliver fikset i kommende opdateringer.

Bortset fra det fik vi nu en rigtig fin oplevelse med programmet. Det virker meget ”levende”, da det opdateres i realtid, så du hele tiden ser din seneste aktivitet afspejlet på skærmen. Brugerfladen er relativt simpel og overskuelig. Det hele er vist på en tidslinje, så du nemt kan overskue dine aktiviteter i de forskellige kategorier indenfor et tidsinterval, som du selv definerer.

De enkelte aktiviteter får forskellige farver, så det er nemt at se, hvornår de er foretaget. Fører du musen over en aktivitet, får du detaljerede informationer om den, og klikker du på den, bliver den markeret i menuen nedenunder, hvor alle aktiviteter er opført i kronologisk rækkefølge.

Se også:  Anbefaling: 4 gode gratis-programmer til pc og mobil

Programmet rummer også en smart ”Time Tag Selection”-funktion, som gør det muligt at tagge bestemte tidsintervaller, så du har bedre overblik over, hvor lang tid en opgave har taget, hvilke programmer du hyppigst bruger på forskellige tidspunkter af dagen m.m.

I menuen ”Statistics” er det desuden muligt at se grafer for dit computerforbrug på dags-, måneds- eller årsbasis og få vist aktiviteten i de enkelte programmer. Det er en smart måde at finde ud af, hvad du bruger mest, så du kan få ryddet op i computeren og tilpasse den, så den passer til dit forbrug.

Bortset fra den lidt uheldige smutter med manglende Firefox og Internet Explorer 8 understøttelse har vi således ikke meget dårligt at sige om programmet, som får en solid anbefaling med herfra.


ManicTime 1.2.1.0
  • Funktionalitet
  • Brugervenlighed
4

Alt om DATA siger

Glimrende program til dig der giver vil have bedre overblik over dir computerforbrug. Dog lidt ærgerligt at det i øjeblikket ikke understøtter Firefox 3.6 og Internet Explorer 8.0.6, så du ikke kan se, hvad du foretager din i de mest udbredte browsere

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
AOD Download
computerforbrug
ManicTime

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S