Home » Gratis software » Få mere sjov ud af din musiksamling
Få mere sjov ud af din musiksamling

Få mere sjov ud af din musiksamling

Share

Ots Turntables er en underholdende musikafspiller, der forvandler din
computer til en veludstyret DJ-pult, hvor du kan mikse plader,
scratche og meget andet

Hvis du savner en musikafspiller, der giver dig lidt bedre mulighed for at lege med filerne når de kører, kunne det være du skulle give Ots Turntables et forsøg.

Programmet kan sådan set sagtens bruges som en almindelig musikafspiller, hvor du loader filer ind og lader dem kører. Men det ville nu nærmest være synd, hvis du ikke blot en gang imellem hiver fat i pladespilleren og giver den et scratch.

Som på en rigtig DJ-pult har du mulighed for at lade to afspillere kører samtidig, som du kan mikse frem og tilbage imellem ved hjælp af crossfaderen i midten af displayet. Afspillerne er nydeligt sat op som to pladespilleren, der giver nogenlunde de samme muligheder, som du finder i den virkelige verden

Se også:  Her er 4 af de fedeste gratis-programmer

Du finder således fadere til pitch (tonehøjde), tempo og retning (vælger hvor hurtigt pladen skal kører enten den ene eller anden vej). Samtidig har du mulighed for at gribe fat i pladen og fører den frem og tilbage eller lave små hurtige scratches.

Går du ned i FX-menuen er der også mulighed for at anvende forprogrammerede scratch-moves, som er tilpasset rytmen. Her har du samtidig mulighed justere andre ting, der simulerer egenskaber i en fysisk pladespiller samt dj-teknikker, som eksempelvis hvor hurtigt pladespilleren skal starte igen efter du standser den med hånden, om der skal lyde den klassiske bremse-effekt, når du stopper pladespilleren, om der skal være pladestøj osv… Der er endda også mulighed for at simulere en plade, der er gået i hak, selvom det vel næppe den egenskab, man savner ved pladespilleren.

Se også:  De bedste gratis-programmer lige nu

Pulten rummer også en forstærker- og equalizersektion samt en kompressor, som dog kun kan anvendes i købeversionen. Det samme gælder også for visse egenskaber i mixer- og effektsektionen. I købeversionen er der desuden mulighed for at genne dine mix og scratches.

Den gratis version giver dig imidlertid nok features til at den i sig selv er et fint lille program som giver dig således en anderledes og ganske underholdende måde at afspille dine musikfiler på.


Ots Turntables Free
3.5

Alt om DATA siger

Et fint lille program der giver dig en anderledes og underholdende måde at afspille dine musikfiler på

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
AOD Download
DJ
Musikafspiller

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S