Få en super-pc med både Windows og linux

Få en super-pc med både Windows og linux

Share

Lad din computer udnytte fordelene ved både Windows og Linux. Vi viser dig, hvordan du laver en dual-boot-pc i det nye nummer af Alt om DATA, hvor vi også ser om Ikeas nye smarte pære, kan slå Philips Hue af banen og tester den nye prisvenlige super-mobil, OnePlus 5

Livet er fuld af svære valg, men når det gælder styresystemer, behøver du faktisk ikke vælge. Du kan få glæde af både Windows og Linux i en og samme pc. Du skal blot oprette en dual-boot-maskine. Vi viser dig, hvordan du gør, og introducerer dig til glæderne ved en polygam computer. 

Kan Ikeas smarte pærer banke Hue

Philips har længe domineret markedet for smart belysning. Men nu er møbelgiganten Ikea kommet på banen med deres eget bud på smarte pærer, der kan styres med mobilen. Der er væsentligt billigere, men er de også bedre end Philips-pære. Det finder vi svaret på i vores test-duel mellem de to systemer. Vi skal dog bemærke, at vinderen af testen har fået et Anbefaler-logo i den trykte version af testen, men for at ret skal være ret, så skulle dette faktisk være et Testvinder-logo.

Se også:  Guide: Lav din egen Linux-version
Det bedste grej til skolestart

Sommeren lakker desværre mod enden, og for mange er det tid til at kaste sig over studiebøgerne. For at studielivet kører på skinner, kræver det dog gode gadgets, der kan hjælpe dig igennem lektioner, opgaver og aftaler. Vi har fundet de absolut bedste gadgets til studiet, som alle har fået flotte karakterer og vundet priser i vores test.

Del denne