Home » Internet » Få styr på dine e-mails
Få styr på dine e-mails

Få styr på dine e-mails

Share

Du kan spare tid ved at samordne alle dine webmailkonti

De fleste af os har mere end en e-mail-adresse nu om dage. Foruden de personlige adresser kan der være arbejdsadresser, skoleadresser, gamle adresser og kasserede adresser, der blev oprettet til et specielt formål som for eksempel at kommentere websites.

Det kan være praktisk, men det kan også være en plage. Ingen har lyst til at bruge tid på at tjekke fem forskellige mailkonti blot for at se, om der er noget nyt i en af dem. Det behøver man heldigvis heller ikke. Med en webmailtjeneste som GMX kan du oprette en konto, der trækker dem alle ind, hvorefter den tilføjer nogle mailfiltre, der sorterer meddelelserne efter ens eget ønske.

Nu skal du blot søge et sted for at finde alt det, man vil vide. Husk blot, at du ikke behøver at forholde dig til dem alle sammen samtidig. Du kan snildt ignorere arbejds-e-mails under ferier og i weekender.

Organiser din kommunikation, og spar tid hver eneste dag

Meld dig til GMX

Mange e-mail-udbydere gør det muligt at samordne dine konti, men GMX er den, der er nemmest og hurtigst i brug. Begynd med at åbne din webbrowser, og gå til www.gmx.com. Kom i gang ved at klikke på ’Get your free GMX account’. Du kan også klikke på Facebook-knappen og logge på, hvis du allerede har en konto der.

[pt id=’2000000′ size=’large’ link=’file’]

 

Udforsk GMX

Hovedparten af tjenesten giver sig selv. Dine e-mail-mapper bliver præsenteret til venstre med meddelelser, du vælger, og som bliver åbnet i hovedvinduet til højre. Du kan have flere faner åbne samtidig, ligesom du kan det i din browser. Du får også 1GB gratis lagerplads og en personlig organisator.

[pt id=’2020477′ size=’large’ link=’file’]

 

Tilføj widgets

Widgets er små kasser med information, som du kan lægge på din skærm, således at du kan se dem, hver gang du logger på GMX for at tjekke mail. Klik på ’Edit’-knappen, og vælg en af kolonnerne. Fanen ’Social Network’ rummer de mest nyttige widgets, især hvis du bruger Facebook, Twitter eller Flickr.

[pt id=’2020478′ size=’large’ link=’file’]

 

Hent mail

Vælg nu ’Mail Collector’ på ’Email’-listen, så du kan begynde at tilføje dine øvrige konti. Blad ned ad hovedlisten for at se, om dine øvrige e-mail-udbydere er der. Hvis de er velkendte tjenes-ter som Gmail eller Yahoo, bliver de vist. Hvis de ikke er det, behøver du ikke at bekymre dig – vi viser, hvordan du håndterer disse konti om et øjeblik.

[pt id=’2020479′ size=’large’ link=’file’]

 

Store tjenester

Klik på tjenestens navn efterfulgt af ’Continue’. På det næs-te skærmbillede bliver du bedt om at skrive din e-mail-adresse og dens kodeord. GMX kender allerede alle de andre detaljer. Standardindstillingen gør, at GMX downloader en kopi af hver mail uden at slette originalerne. Det kan du ændre, hvis din oprindelige tjeneste har en lille indbakke.

[pt id=’2020480′ size=’large’ link=’file’]

 

Mapper

Denne e-mail-adresse kommer nu frem under ikonet ’Mail Collector’ oven over dine GMX-mapper. På den måde bliver dine forskellige e-mail-konti holdt adskilt. Du kan få mere styring over, hvor meddelelserne ender, ved at klikke på ’More actions’ efterfulgt af ’Create new filter rule’ og derefter udfylde de tomme felter.

[pt id=’2020481′ size=’large’ link=’file’]

 

Inddrag pop

Hvis din e-mail-udbyder ikke kunne findes under ’Mail Collector’, skal du give GMX flere oplysninger, så det kan finde dine e-mails. Klik på ’Other provider’, og udfyld e-mail-adresse, login (som regel din adresse igen) og kodeord. Du skal have fat i pop3-adressen – noget i retning af mail.etellerandet.com – fra din udbyder.

[pt id=’2020482′ size=’large’ link=’file’]

 

Virtuelt postkontor

Gentag disse trin for alle de e-mail-adresser, du vil inddrage. Du kan også sende e-mail fra disse adresser, men modtagerne ser muligvis ’via GMX.com’ eller dit GMX-brugernavn knyttet til disse meddelelser. Sørg for, at det er i orden, at de ser adressen.

[pt id=’2020483′ size=’large’ link=’file’]

 

[themepacific_accordion] [themepacific_accordion_section title=”Fakta”]

Det skal du bruge:

[/themepacific_accordion_section] [/themepacific_accordion]


TAGS
Email
gmx
Guide
Tips og trick

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S