Home » Sikkerhed » Få større sikkerhed på din smartphone
Få større sikkerhed på din smartphone

Få større sikkerhed på din smartphone

Share

Danskerne bruger gladeligt deres smartphone med alt, hvad det indebærer. Dog er det de færreste, der tænker over, hvor påpasselig man egentlig skal være. Mange er ikke opmærksomme på sikkerhedsniveauet på deres smartphone og tænker derfor ikke videre over, hvor skadelig deres adfærd egentlig kan være. For at øge opmærksomheden omkring hvor vigtigt sikkerhed på din smartphone er, har vi her listet seks tips til, hvordan du kan øge sikkerheden på din smartphone

1. Download af apps

En af de smarteste features ved din smartphone er antallet af apps, der er tilgængelige, og som du kan downloade. Din smartphone er lidt ligesom en minicomputer, og den kan blive udsat for de samme farer. Det er derfor som udgangspunkt en god idé at være opmærksom på bestemte ting, når du downloader en app. Det kan for eksempel være, hvor længe appen har været på markedet, hvem der har lavet appen, og hvilke anmeldelser den har fået.

Se også:  Guide: Her er 10 gode råd til sikkerhed, når du rejser
2. Antivirus apps

En app, der til gengæld er god at downloade, er en antivirus app. En sådan app kan være utrolig værdifuld for dig, da den vurderer de apps, du skal til at downloade, og på den måde advarer dig om, hvorvidt du er ved at downloade en farlig app eller ej. Derudover fjerner den også de apps, du tidligere kan have downloadet, der er farlige for din smartphone. Der findes et væld af antivirus apps, både gratis og betalte, så det er bare om at finde den, du selv synes bedst om.

3. Udenlandske numre

Det kan ske, at du pludselig får et opkald fra et nummer, du ikke kender, men du når desværre ikke at tage den. Selvom det er fristende at ringe tilbage, bør du passe utrolig meget på, da det hurtigt kan blive meget dyrt for dig. Mange svindlere ringer nemlig, og så snart du ringer igen, bliver du takseret ualmindeligt høje beløb for opkaldet. Det samme gør sig gældende med sms’er. Her skal du også være påpasselig med at svare på sms’er fra ukendte udenlandske numre. Vær derfor altid sikker på, at du ved, hvem du ringer eller skriver til, når det er et udenlandsk nummer.

Se også:  Guide: Her er 10 gode råd til sikkerhed, når du rejser

TAGS
mobilsikkerhed

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S