Home » Andet » Få sms-alarm når der er vand i kælderen
Få sms-alarm når der er vand i kælderen

Få sms-alarm når der er vand i kælderen

Share

Danbit er klar med en løsning, der overvåger vandstanden i kældre, serverrum og andre steder, hvor man ikke ønsker, at vandet skal ødelægge indbo eller elektronisk udstyr

En kælder kan rumme mange kostbare eller måske ligefrem uerstattelige sager, som er rigtig sure at miste. Det måtte en hel del sjællandske boligejeren og erhvervsdrivende sande i forrige weekend.

Vil du være sikker på at være på forkant næste gang uheldet er ude, har Danbit skabt en løsning, som giver besked, når der strømmer vand ind i kælderen. Alarm–Aqua fungerer ved, at der udsendes en alarm som opkald til mobil, efterfulgt af en sms-besked, når sensoren på enheden bliver våd.

Se også:  Fords biler advarer om indbrud på din smartphone

Har man flere lokationer, kan alarm-teksterne redigeres således, at den fortæller helt præcist hvor der er vand. Derved kan man hurtigt få et overblik, og man ved hvor man skal hen. Alarm-Aqua, kan derudover indstilles til at kontakte en gruppe af telefonnumre. På den måde kan flere personer alarmeres samtidigt.

Alarm-Aqua er udstyret med 3 kraftige relæer, der enten kan aktiveres automatisk, eller ved at sende en sms-tekst. Derved har brugeren mulighed for eksempelvis at slukke eller tænde for en tilsluttet pumpe eller lignende udstyr.

Alarm-Aqua enhederne kræver kun et almindeligt GSM- abonnement eller taletidskort og er enkel at installere og programmere. Der medfølger RS232-kabel til programmering, GSM-antenne med 3 meter kabel, 5 meter sensor kabel, spændingsforsyning, software og brugermanual.

Se også:  Ring Alarm og Video Doorbell 3 [TEST]: Alarmsystem med muligheder

Alarm-Aqua koster 2.185 kroner plus moms og er på markedet nu.


TAGS
alarm
Danbit
SMS

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S