Home » Netværk » Få netforbindelsen ud i alle hjemmets hjørner
Få netforbindelsen ud i alle hjemmets hjørner

Få netforbindelsen ud i alle hjemmets hjørner

Share

Rækker det trådløse internet ikke ud i hele hjemmet, så kan du forlænge forbindelsen med Zyxels extender, der understøtter de nyeste standarder

Det trådløse internet er blevet en uundværlig del af hverdagen, og vi sætter højere og højere krav til forbindelsen, da vi gerne vil streame film, spil og musik over nettet.

Desværre dækker det trådløse net sjældent alle hjemmets hjørner ordentligt, og så kan det blive en hakkende og frustrerende oplevelse at streame medieindhold.

En extender kan imidlertid være løsningen. Med den kan du forlænge Wi-Fi-forbindelsens rækkevidde. Vi testede Zyxels nyeste af slagsen.

Nem installation

WRE6505 sættes direkte i stikkontakten og installeres ganske nemt. Du kan koble den på dit netværk via WPS, hvis routeren er udstyret med dette, eller du kan klare tilkoblingen ved at logge på extenderens netværk og gennemgå en hurtig installationsprocedure. Vi gjorde det sidste, og det tog kun ganske kort tid før extenderen var klar til brug.

Extenderen viser, hvor signalet i din bolig er bedst.

WRE6505 dukker op som et nyt Wi-Fi-netværk, med samme navn som dit oprindelige, blot tilføjet EXT i enden. Det gælder både for 2,4 GHz-frekvensen og for 5,0 GHz-frekvensen, som begge understøttes. Du skal derfor vælge et af disse, når du kommer inden for rækkevidde af extenderen, medmindre du altså er så langt væk fra din router, at forbindelse til denne ryger. Så sker opkoblingen til extenderen ganske automatisk.

Forvirrende signaler

Ved at skifte mellem de to frekvenser kan du prioritere enten rækkevidde eller hastighed.

Extenderen viser selv, via LED-lys på fronten, hvor forbindelsen er bedst, så du har en fornemmelse af, hvor det kan være en god idé at installere enheden. Dog kan signalgivningen umiddelbart være lidt forvirrende, da grønt lys kun gives, når du er ganske tæt på routeren. Her giver det dog ikke meget mening at installere extenderen. I stedet er det der, hvor du får orange eller rødt lys, at extenderen har størst nytte.

Vi placerede WRE6505 i den yderste ende af lejligheden, hvor forbindelse til routeren er forsvindende svag. Her lykkedes det extenderen at booste signalet betydeligt, sådan at eksempelvis videostreaming kørte helt uden problemer. Maksimalhastigheden er angivet til 750 megabit pr. sekund, og hvis dine enheder understøtter ac-standarden, får du det optimale ud af forbindelsen, da WRE6505 understøtter denne standard.

Har din router ikke Wi-Fi, kan extenderen også bruges som
access point, blot du klikker på en knap i bunden.

Fin forlænger

Man kan indvende, at WRE6505 er lidt af en klods at have siddende i stikkontakten, men pladsen er nu godt givet ud, da extenderen ikke blot leverer fornuftig forlængelse af netværket, men også er udrustet med flere fysiske indikatorer og knapper, som bidrager til dens anvendelighed. Således får du en god og ganske gennemført forlænger til dit netværk.


Zyxel WRE6505
  • Rækkevidde
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris
3.5
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
trådløst netværk
ZyXel

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S