Home » Hovedtelefoner og højttalere » Få natklubben hjem i stuen med Sonys vilde power-højttalere
Få natklubben hjem i stuen med Sonys vilde power-højttalere

Få natklubben hjem i stuen med Sonys vilde power-højttalere

Share

Sony er klar med to nye High Power-lydsystemer. Med Jet Bass Booster og indbygget lysshow har MHC-V83D og MHC-V3D lyd og lys nok til den helt store festsal

Der er endnu lange udsigter til at vi kan gå ordentligt til koncert og ud at danse på natklub.

Men med Sonys nye High Power-lydsystemer får du mulighed for at bringe festen hjem i det private.

Både V83D og V73D er udstyret med fire front- og bagdiskanter, der skyder lyden opad. Mellemtonehøjttaleren fordeler lyden fra fronten og bagsiden af højttaleren og spreder lyden, hvilket skal sikre en kraftfuld, dynamisk lyd med klare vokaler. Læg dertil massive bashøjttalere og Jet Bass Booster, så skal der være nok power til at hyle selv de mest tolerante naboer ud af den.

Indbygget lysshow

V83D og V73D kommer med et helt nyt altomsluttende festlys med dynamiske lysbølger af mørkeblå, lyseblå og grønne nuancer med multifarvede striber. Derudover er der blåt lys i mellemtone- og bashøjttaleren.

Med ”Ambient light”-funktionen kan lyset nedjusteres til en mere rolig atmosfære, når festen skal til at slutte.

Se også:  Få markedets vildeste noise cancelling hovedtelefoner til halv pris
Leg sangstjerne eller guitarhelt

Med de to mikrofonindgange kan du og dine gæster slippe jeres indre popstjerne løs og synge med på jeres yndlingssange. Mikrofonens ekko-funktion blender vokalerne sammen med baggrundsmusikken. Mikrofonerne og kablerne kan efterfølgende sættes tilbage i de indbyggede mikrofonholdere.

Du kan også tilføre din fest lidt rock and roll ved at tilslutte en guitar til en af indgangene og bruge systemet som forstærker. Lydsystemerne kommer med tre forskellige guitartilstande – ”Clean” for en klar lyd, ”Overdrive” for en forvrænget guitarlyd og ”Bass” til basguitar.

Styr hele festen med mobilen

Med Fiestable-appen kan du styre musikken, lyset og meget mere – blot ved at klikke på din telefon eller ved hjælp af stemmestyring.

Takket være ”Party Playlist”-funktionen kan du nu også give dine gæster mulighed for at tilføje deres yndlingssange til din spilleliste. Gæsterne kan tilføje musik fra deres smartphones til din spilleliste via WiFi på Fiestable-appen.

Med den nye funktion ”Karaoke Ranking” kan du konkurrere med dine venner om at opnå flest point. Dem der ender i top-10 kan få deres navn og sangtitel på pointtavlen.

Se også:  Kompakt mediemobil fra Sony - Xperia 5 II har vilde specs til fornuftig pris

I den nyeste udgave af Taiko kan du tilføje dit eget trommespil til enhver sang ved at banke let på det øverste panel i takt med musikken. Test, hvem der har den bedste rytme, når du spiller mod dine venner.

V83D og V73D kommer i et 360-graders robust design med et hårdt ydre af plastik, der beskytter alle højttalerens sider og hjørner. For at transportere den skal du blot tage fat i de praktiske håndtag, vippe højttaleren bagover og lade de robuste hjul rulle dig hele vejen til festen.

Har du den stående i stuen er der faktisk også mulighed for at bruge højttaleren som en soundbar med megabas til tv’et. Du kan tilslutte V83D og V73D til via HDMI (ARC) og se dine foretrukne film, tv-serier eller sportsudsendelser, mens du nyder den store lyd fra højttaleren.

Der er også indbygget DAB+ og FM.

MHC-V83D vil være tilgængelig fra oktober 2020 med en vejledende udsalgspris på 6.500 kroner

MHC-V73D vil være tilgængelig fra oktober 2020 med en vejledende udsalgspris på 5.500 kroner


TAGS
bluetooth-højttaler
Sony
Soundboks

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S