Home » Sikkerhed » Få mobilen til at skrige ad tyven og tage forbryderfoto
Få mobilen til at skrige ad tyven og tage forbryderfoto

Få mobilen til at skrige ad tyven og tage forbryderfoto

Share

Norton er klar med nye sikkerhedsløsninger, som beskytter og sporer en stjålen eller bortkommen tablet og smartphone

Norton Tablet Security og Norton Mobile Security 2.5 er skræddersyet til Android og er en del af Nortons initiativ Norton Everywhere, som beskytter forbrugere og deres data, uanset hvor de er, og hvilken enhed eller platform de bruger.

Norton Tablet Security sikrer Android-tablets ved tab og tyveri og beskytter samtidig mod virus og andre trusler. Sikkerhedsløsningen rummer internetbaseret tyverisikring, som gør, at brugeren kan fjernlåse eller fjernblokere en stjålen tablet og dermed forebygge, at de data, der er gemt på tablet’en, bliver stjålet. Det er også muligt at fremkalde teksten ”Device lost” på den låste skærm, mens en stjålen eller bortkommen tablet samtidig også kan lokaliseres på et landkort på den senest registrerede position. En ”sneak peak”-funktion kan desuden fotografere tyven med tablet-kameraet og uploade billedet på en side, som kun tablet-ejeren har adgang til.

Løsningen beskytter også mod malware ved at scanne alle sd-kort, applikationer og applikationsopdateringer for at kunne opdage potentielle trusler, og derudover sikres man på nettet med Norton Safe Web, som advarer mod skadelige og falske hjemmesider og beskytter enheden, når du surfer på mobile netværk og via WiFi.

Norton Mobile Security 2.5 indeholder nu en internetbaseret tyverisikring og funktionen ”scream”. Med denne kan du ved hjælp af en sms aktivere en alarm, som gør, at mobilen ”skriger”. Dette hjælper brugeren med at lokalisere sin smartphone og er også en god feature, hvis man ikke kan finde telefonen, når man har forlagt den.

Foruden scream-funktionen kan brugeren også lokalisere, låse og slette indholdet på sin smartphone ved hjælp af en sms. Brugeren kan lave en liste med eksempelvis nære venner og familie, som også kan låse telefonen op.

Derudover kan brugeren lokalisere sin smartphone gennem portalen antitheft.norton.web. En internettjeneste, ”Lost Notice”, gør det muligt for brugeren at vise en personlig besked på telefonens skærm til den person, der har fundet telefonen, så de kan arrangere en afhentning. Norton Mobile Security har ligesom Norton Tablet Security også sneak peak-funktionen.

Norton Mobile Security 2.5 beskytter også mod phishing og falske hjemmesider og hjælper brugeren med at undgå uønsket kommunikation. Alle sd-kort, applikationer og applikationsopdateringer scannes desuden automatisk for at opdage potentielle trusler. Derudover kan programmet også blokere samtaler eller sms’er fra udvalgte personer eller telefonnumre.

Norton Tablet Security og Norton Mobile Security 2.5 er på det danske marked fra midten af november til den vejledende pris af 249 kroner for hvert af programmerne, der giver et års beskyttelse til en enhed. Brugere, der har en tidligere version af Norton Mobile Security, får adgang til de nye funktioner gennem en opdatering af deres nuværende abonnement.


TAGS
mobilsikkerhed
Norton

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S